KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /YAMUNA /AMPULLÁK :

HYALURONSAVAS AMPULLA 2ml - YAMUNA

Cikkszám: 11/5
Súly: 0.01 kg

Lakossági ár:Csak Szakemberek részére
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Kizárólag regisztrált Szakemberek vásárolhatják!

db Kosárba
   
Leírás:
Hyaluronsavas ampulla Kiszerelés     2ml
Rendkívül nagy vízmegkötő képességének köszönhetően a bőr látványosan feszessé és rugalmasabbá válik. Kifejezetten lifting kezelésekhez ajánljuk. Ultrahanggal, iontoforézissel juttatható be a bőrbe Hyaluronsavas szérummal együtt.
A Hyaluronsav a bőr és a kötőszövet egyik legfontosabb építő eleme. Vizet raktároz, biztosítja a bőr hidratáltságát, az arc kontúrjának megőrzését. 25 év felett már mindenkinek ajánlott a Hyaluronsav pótlása. Az ampulla azért hatékony, mert olyan molekulaméretben és koncentrációban tartalmazza a hatóanyagot, amelyek mélyebben tudnak felszívódni, képes eljutni az epidermális rétegekbe.
Bőrtípus: Érett, vízhiányos, zsír-és vízhiányos, érzékeny, normál bőrre
Hatóanyag: Hyaluronsav
Kozmetikai felhasználás: Az ampullát ultrahanggal vagy iontoforézissel juttathatjuk a bőrbe, de a kézi masszázsnál is adagolhatunk a masszírozó krémhez. Az ampulla adagoló spray megkönnyíti a dolgunkat, könnyebben tudjuk szétosztani a bőrön és higiénikusabb használatot biztosít. A Hyaluronsavas szérumot használjuk bázis gélnek.
Otthoni használat: Kifejezetten professzionális felhasználásra készítettük, ajánljuk helyette a Hidratáló krémmaszkot és a Hyaluronsavas krémet.
INCI Összetevők: Aqua, Benzyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Dehydroacetic Acid