KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK /KÉSZÜLÉKEK :

HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK (SKIN SCRUBBER) - ELKON

Cikkszám: E2201
Súly: 2.6 kg

Lakossági ár:69 990 Ft
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Jutalom: 1400 pont

db Kosárba
ELFOGYOTT !
Leírás:
PRÉMIUM MINŐSÉG! DIGITÁLIS Ultrahangos peeling készülék a börfelület tisztítására (hydroabrasion vagy skin scrubber). A hidroabrázió az elhalt hámsejtek eltávolításának egy módja, mely során a bőrre felvitt folyadékot elporlasztjuk. Gyakorlatilag hámlasztás és hidratálás egy készülékkel. Célja az elhalt hámsejtek eltávolítása, a bőr önmegújító folyamatának az aktivizálása. A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bőr szöveteit, masszírozva élénkíti a keringést. Nincs olyan bőrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni, legyen az akár érzékeny, vagy megvastagodott bőr. A kezelés után megindul a bőr sejtregenálódása, hatóanyagfelvétele nő, láthatóan kisimul, üdévé válik. A kezelés két főbb folyamatra osztható:
1. Peeling, hámlasztás vízsugárral: a peelingezés (hámlasztás) során a vibráció hatására a vízcseppek, szétporladnak s ezek a mikro robbanások viszik magukkal az elhalt hámsejteket és a különböző felületi szennyeződéseket. Kúraszerű használat esetén, alkalmanként mellőzni lehet a különböző savakat (gyümölcssav).
2. Alacsony frekvenciás ultrahang: Miután megszabadítottuk a bőrt az elhalt hámsejtektől az alacsony frekvenciás ultrahang segítségével oda tudjuk juttatni a hatóanyagokat ahova szükséges. A kötőszövetekre biostimuláló hatást gyakorolhatunk, mely által a bőr kisimul, kipihent hatást kölcsönöz a vendég bőrére. Ultrahang használható arcra és testre egyaránt. Kiegészítő kezelésként alkalmazható Lifting kezelés. Az arcizmainak átmozgatása és vonalaink megemelése a kezelés célja, mely elősegíti a ráncok simítását. Alkalmazási területek: száraz, fakó, érett bőr,dohányzás által károsított bőr, napkárosított bőr, szemkörüli ráncok, ajak körüli ráncok, vízhiányos bőr, szemkörüli duzzanatok.