KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK /KÉSZÜLÉKEK :

INFRA SZAUNA MÉLYMELEG TER. KÉSZ. 3 ZÓNÁS - AB606 - ELKON

Cikkszám: AB606
Súly: 10.21 kg

Ár:109 000 Ft
Jutalom: 2180 pont

db Nem vásárolható!
Elfogyott
Leírás:
3 zónás mélymeleg terápiás készülék, az egész testet befedő könnyen tisztítható paplannal (mint egy hálózsák). Minden zóna hőmérséklete 35-85 celziusz fokig igény szerint külön-külön beállítható.
Mély-meleg terápia.
Az egyik leghatékonyabb a hőmérséklet-változáson alapuló kezelés, mely a hőmérsékletváltozások testünkre gyakorolt pozitív hatásait aknázza ki. A kezelés intenzíven méregtelenít, erősíti az immunrendszert és ideális az alakformáláshoz használt hatóanyagok bejuttatásához a test egész felületén.
A paplanban található hőforrások által keltett hőenergia mélyen a testbe hatolva fejti ki hatását. A megnövekedett hőmérsékletnek köszönhetően az izmok ellazulnak, a vérátáramlás által a sejtek tápanyag és oxigén ellátása fokozódik. Az intenzív hőhatás fokozott verejtékezésben és a salakanyagok kiürülésében nyilvánul meg.
Alakformálás
Ideális a makacs zsírpárnák hatékony kezeléséhez. A 3 elkülönített melegítési zóna lokális mély- meleg terápiás kezelést tesz lehetővé, mellyel célzottan aktiválhatók a kívánt területek.
Zsírbontó, feszesítő, méregtelenítő hatóanyagok bevitele
A lokális meleg terápia következtében a pórusok és ez által a hatóanyag utak megnyílnak, így a bejuttatni kívánt krémek, gélek, ampullák felszívódása a többszörösére is fokozódik. A bőr hőmérsékletének tartós megemelésével a felhasznált hatóanyagok tartósan fejtik ki hatásukat és látványos eredményeket ígérnek.
Immunrendszer erősítése
Testünk természetes védelmi reakciójához a lázhoz hasonlóan a mély- meleg terápiás kezelések a hőhatáson keresztül fokozzák a nyirokrendszer működését és a test méregtelenítő folyamatait. Egy- egy kezeléssel hatékonyan stimulálhatjuk a szervezet immunfolyamatait, ill. segíthetjük a lebomlott anyagok elszállítását.