KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /YAMUNA /AMPULLÁK :

VADGESZTENYE -ÁRNIKÁS (ÉRFALERŐS.) AMPULLA 2ml - YAMUNA

Cikkszám: 11/9
Súly: 0.01 kg

Lakossági ár:Csak Szakemberek részére
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Akció vége: 2021-01-31
Kizárólag regisztrált Szakemberek vásárolhatják!

db Kosárba
   
Leírás:
Vadgesztenye-árnikás ampulla Kiszerelés     2ml
Érfal erősítő, összehúzó hatása rendkívül jó hatással van a rosaceás, hajszálér tágulatos bőrökre. Javítja a keringést, a petyhüdt, fáradt bőröket kondícionálja. Az árnika segíti a bőr egészséges működését, segít a vérkeringés javításában és jó hámképző anyag. Ultrahanghoz, masszázshoz és a hidratáló krémhez adva is segíti az érzékeny bőröket a káros környezeti hatásokkal szemben.
Leírás
A vadgesztenye magjából készített kivonat hatóanyagaként az eszcint tartalmazza, ez egy olyan szerves vegyület, amely klinikai hatásai igazoltak.
A népi gyógyászatban is a gyenge vérkeringés, ödémás illetve gyulladásos eredetű panaszok kezelésére használták. Hozzájárul az érfal feszességének megtartásához.
Az árnika virágából készült kivonat a népi gyógyászatban elismert gyógyhatású alapanyagnak számított. Segítséget nyújthat gyulladásos fájdalmak, zúzódások, rándulások okozta fájdalmak kezelésében. Fertőtlenítő és stimuláló hatása is ismert.
Bőrtípus: Rosaceas, hajszálértágulatos bőrre
Hatóanyag: Vadgesztenye kivonat, árnika kivonat
Kozmetikai felhasználás: Magas hatóanyag tartalmú ampullák. Hatóanyag felvevő alapzselébe vagy bármelyik szérumba keverhetjük. A maradék ampullát hatóanyagos masszázshoz felhasználhatjuk. Iontoforizálható, ultrahangozható, de önmagában is felsimíthatjuk a bőrre.
Otthoni ápolás: Professzionális felhasználásra készítettük, helyette bőrtípusnak megfelelő szérumot, krémmaszkot vagy hidratáló krémet ajánljunk. Ha előrehaladottabb rosace esetén 2-3 alkalomra ajánljuk hetente kúraszerűen.
INCI Összetevők: Aqua, Propylene Glycol, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Arnica Montana Flower Extract, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Buthylparaben