KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /HELIA-D professional /TOKAJI ASZÚ SOROZAT :

Tokaji Aszús Vitalizáló Szérum 15 ml - Helia-D

Cikkszám: TPI19001510
 Ár: Csak regisztrált kozmetikusok számára érhető el!

db Kosárba
Leírás:
Tokaji Aszús Vitalizáló Szérum 15 ml
Hogyan hat a Helia-D Tokaji Aszús Vitalizáló Szérum?
A Helia-D Tokaji Aszús Vitalizáló Szérum az aszú szőlőszemekben található bioaktív anyagokat tartalmaz, melyek elősegítik a sejtregenerálási folyamatokat és megújulást nyújtanak a bőrnek. A szérumban lévő Hyaluronsav fokozza a hidratálást, a kisebb barázdák feltöltődését.
Hatására a bőr rugalmassága jelentősen javul, hiszen nedvesség raktárai feltöltődnek. A Helia-D Tokaji Aszús Vitalizáló Szérum ultrahanggal és
mezoterápiával a mélyebb rétegekbe is bejuttatható, így még eredményesebb hatást érhetünk el a kezelés folyamán. Száraz, alipikus, vízhiányos bőrre ajánljuk.
A Helia-D Tokaji Aszús Vitalizáló Szérum hatóanyagai
Tokaji aszú, Tokaji aszú esszencia, Hyaluronsav, Hydromanil.
Tokaji aszús sorozat
A Helia-D Tokaji aszús sorozatban található termékek készítésekor egy igazi magyar különlegességet, selymes és sűrű tokaji aszúesszenciát is
felhasználunk. Az aszúesszencia az aszúszemekből a saját súlyuk által lassan kipréselődött lé, mely főleg cukrokat, aminosavakat és vitaminokat tartalmaz. Ha a kozmetikai készítményekhez tokaji aszúesszenciát adunk, akkor fokozódik a kozmetikumok hidratáló hatása, kedvezően befolyásolják a bőr anyagcseréjét és javítják a vérkeringést. A tokaji aszúesszencia valamennyi jótékony hatása érvényesül a Helia-D Tokaji aszú sorozatánál.