KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /HELIA-D professional /ALMA ŐSSEJTES TER.CSALÁD :

Mágikus Algás Peeling Maszk 90g - Helia-D

Cikkszám: TPR04009000

Lakossági ár:Csak Szakemberek részére
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Akció vége: 2019-10-03
Kizárólag regisztrált Szakemberek vásárolhatják!

db Kosárba
Leírás:
Mágikus Algás Peeling Maszk 90 g
Hogyan hat a Helia-D Mágikus Algás Peeling Maszk?
A Helia-D Mágikus Algás Peeling Maszk használatával az arcbőr letisztítása után a vendég részére kellemes élményt nyújthatunk. A hidratáló, hámlasztó peeling megújítja a bőrt, az elhalt hámsejteket eltávolítja és így elősegíti a hatóanyag felszívódását. Felgyorsítja a szövetműködést, nyugtató, relaxáló hatású. Alkalmazása rendkívül kellemes bőrérzetet biztosít.
A Helia-D Mágikus Algás Peeling Maszk használata
A maszkot langyos vízzel elkeverve /tejföl sűrűségűre/ rózsás bőrszínt eredményez, üdévé válik az arc. Meleg (60C°) vízzel elkeverve enyhe bizsergető bőrpírt okoz, élettel telivé varázsolja a bőrt. A Helia-D Mágikus Algás Peeling Maszk hatóideje 15-20 perc, ezután egy mozdulattal eltávolítható.
A Helia-D Mágikus Algás Peeling Maszk hatóanyagai
Alginát, Kaolin, Zab, Tengeri kollagén, Szőlőmag olaj, Levendula olaj
Alma őssejtes sorozat
A Helia-D Alma Őssejtes termékcsalád hatóanyaga egy különleges svájci almafajtából származik, mely rendkívül hosszú ideig eltartható. Ez a különleges alma rendkívül gazdag növényi hatóanyagokban és hosszú életű növényi sejtekben. Az alma őssejtjéből kinyert hatóanyag a PhytocellTechTM Malus Domestica, egy Európai Kozmetikai Innováció díjas hatóanyag, az első olyan aktív őssejt tartalmú kozmetikai összetevő, amely kiemelkedő hatása igazolt.
Képriport az Alma őssejtes kezelésről