KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /ANACONDA /BASIC - Öregedő bőrtípus :

ANTI-AGING MASZK 80g - ANACONDA

Cikkszám: 8007364

Lakossági ár:Csak Szakemberek részére
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Kizárólag regisztrált Szakemberek vásárolhatják!

db Kosárba
Leírás:
Anti-Aging Maszk 80 g
Öregedésgátló hatású maszk, amely enyhíti a ráncokat, segíti a kollagén-szintézist, miközben regenerálja az igénybevett bőrt. Antioxidáns hatásának köszönhetően megakadályozza a sejtek roncsolódását, semlegesíti a szabadgyököket, melyek nagyban hozzájárulnak a bőr idő előtti öregedéséhez.
Alkalmazható öregedésgátló kezeléseknél érett, száraz, a nap sugarai által károsodott bőrre. fokozza a korábban a bőrbe juttatott hatóanyagok felszívódását és növeli azok hatékonyságát. Látványosan csökkenti a ráncok mélységét, miközben a bőr feszesebbé válik és visszanyeri fiatalos megjelenését.
Minden bőrtípusra ajánljuk. Hatóidő: 15 perc.
Hatóanyagai: Acerola, C-vitamin, Antioxidánsok, Alginát

ANTI–AGING MASZK 80 G
A maszkok hatóanyagaival és kikeverésével kapcsolatban a csomagoláson bővebb információt talál. A maszkok hatóideje egységesen minimum 15 perc. Használatukat követően a bőr felfrissül, újra selymessé és ragyogóvá válik.

BASIC - Öregedő bőrtípus
Az öregedő, érett bőr ápolásában különösen nagy szerepet játszanak a hatóanyagokban gazdag, a bőr természetes védelmi és regenerálódási funkcióit támogató kozmetikumok. Basic termékcsaládunk öregedő bőrtípusra ajánlott termékei hidratáló, puhító és feszesítő összetevőket egyaránt tartalmaznak. Használatukkal hozzájárulhatnak a fiatalos, friss bőrkép megőrzéséhez és a ráncok kialakulásának megelőzéséhez.