KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK /KÉSZÜLÉKEK :

THERMAGE RÁDIÓFREKVENCIÁS KÉSZÜLÉK THM-53 - ELKON

Cikkszám: THM53
Ár (bruttó): 289 000 Ft
Jutalom: 5780 pont
db Kosárba
Elfogyott!
Leírás:

Thermage kezelés :   
Bőrfeszesítés műtét nélkül.
Thermage kezelés a bőrfeszesítés, és kontúr javítása biztonságos, a szakember által ellenőrzött módja. A kezelés teljes mértékben noninvasív, esztétikai beavatkozás. Nincs szike, nincs injekció, nincs műtéti komplikáció. Egyszeri beavatkozás, mellyel azon páciensek előtt is megnyílik az eredményes bőrfeszesítés lehetősége, akik a műtét utáni gyógyulási idő miatt, korábban nem vállalkoztak plasztikai műtétre. A Thermage valóban hatékony műtét nélküli módszer, amely feszesíti a bőrt és megindítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. Az egyetlen módszer, mely a radiofrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. A beavatkozás 30% azonnali feszesedést eredményez, mellette javítja a bőr tónusát és szerkezetét is. A további eredmény az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően 6 hónapon keresztül folyamatosan észlelhető a kezelést követően.
A hatása 6 hónap után éri el a maximális eredményt, a kialakult eredmény pedig évekig látható.
A kezelés ideje a kezelt terület nagyságától függően húsz perctől akár két óráig tarthat. Nagy előnye, hogy nincs regenerációs idő, a páciens a kezelés után azonnal folytathatja normál életvitelét. A Thermage előnye közé tartozik még, hogy nem függ évszakoktól, így akár az erős nyári napsütésben is lehet végezni a beavatkozást. Minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható. A hazai és a nemzetközi tapasztalatok szerint, a Thermage kezelés a 35-60 év közötti nőkön és férfiakon mutatja a legjobb eredményeket. Alkalmazható az arc, a szemhéj, a nyak, a felkar, a fenék, a comb, vagy a térd megnyúlt bőrének feszesítésére. Különösen jó hatékonysággal működik még azoknál a fiatal anyukáknál, akiknek pocakján nem húzódik vissza megfelelően a bőr, szülés után. A Thermage kezelés hatását pedig tovább fokozhatjuk a kezelés után végzett kombinált, személyre szabott kozmetikai kezelésekkel.
A fél év alatt kialakult eredmény, a páciens életvitelétől függően 3-5 évig megmarad, ennyi idő alatt éri el a kezelés előtti állapotot.
Körülbelül egy kozmetikai nagykezelésnek megfelelő elfoglaltság után, munkáját folytatva azonnal visszaállhat a normál életbe. Az egész arcon, homlokon, szemhéjakon, hason vagy akár a kézen is alkalmazható. Feszesíthető a bőr a dekoltázson, a felkarokon, a melleken, a combokon, térdeken, is.
Hogyan működik a Thermage?
Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik a Thermage, kicsit jobban meg kell ismernünk a bőr szerkezetét. Bőrünk 3 rétegből áll. A látható külső réteget epidermisnek hívjuk, a középső, kollagénben gazdag réteget dermisnek, és a legmélyebb réteget, amely zsírszövetéről és a benne található kollagén rostok hálózatáról ismert, pedig subcutisnak. Ha ezekben a  rétegekben csökken a kollagén rostok mennyisége a korábbi, túlzásba vitt napozás, genetikai okok vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik. Természetesen azok a módszerek, amelyek csak a felületen hatnak, nem képesek a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni. A Thermage az egyik leghatékonyabb műtét nélküli  módszer, amely feszesíti a bőrt és megújítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. Az egyetlen módszer, mely a  radiofrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. Ez a technika azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét is egyben. Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon keresztül tart a kezelést követően. A hatása 6 hónap után éri el a maximális eredményt,  a kialakult eredmény pedig több évig tartós. A Thermage más kozmetikai és esztétikai plasztikai sebészeti módszernél gyorsabb és szövődménymentes. 
A Thermage kezelés folyamata.
A hazai és a nemzetközi tapasztalatok szerint, a Thermage kezelés a 35-60 év közötti nőkön és férfiakon mutatja a legjobb eredményeket. Alkalmazható tehát az arc, a szemhéj, a nyak, a felkar, a fenék, a comb, vagy a térd megnyúlt bőrének feszesítésére. Különösen jó hatékonysággal működik még azoknál az anyukáknál, akiknek pocakján nem húzódik vissza rendesen a bőr, szülés után. Alkalmas lehet még a naracsbőr javítására is.  A narancsbőr a nők nagy részében (80-90%) okoz esztétikai zavart, elsősorban a combon és a fenéken. Okát pontosan nem ismerjük, okozhatja a genetika, a helytelen táplálkozás, a túlsúly. Kezelésében a súlycsökkentés (zsíreltávolítás), a különböző krémek, vegyületek bejuttatása az adott területre és a Thermage  is szerepet kaphat. A bőr felszín egyenetlenségét tudja megszüntetni az által, hogy megerősíti a bőr kollagén szerkezetét, simábbá varázsolva a bőrt. Kezelés alatt a kezelt felületen enyhe meleg érzés tapasztalható, ez alatt a rádió frekvencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli. Ez az érzés csupán azt jelenti, hogy a kollagént az energia stimulálja és általa a bőrt feszesíti. A kezelést követően minimális bőrpír jelentkezhet, bár a legtöbbször nem észlel pirosságot, fájdalmat és általában semmi kellemetlenséget a páciens. A beavatkozás után, már azonnal érezhetően simább tapintású, egyenletesebb, feszesebb és rugalmasabb a bőr. Az ödéma eltűnése után az eredmény kevésbé lesz látványos, újabb heteknek, esetleg hónapoknak kell eltelnie, mire a Thermage általi saját kollagén termelés az eredményt tökéletessé teszi. A kezelést követő 6 hónapban pedig folyamatosan javul a bőr állapota. A meginduló kollagén termelés miatt a bőr feszesedik, majd a 6. hónapra kisimul. A fél év alatt kialakult eredmény, a páciens életvitelétől függően 3-5 évig megmarad, ennyi idő alatt éri el a kezelés előtti állapotot. Körülbelül egy ebédidőnyi elfoglaltság után, munkáját folytatva azonnal visszaállhat a normál életbe. Ez a beavatkozás mára a világ első számú műtét nélküli bőrfeszesítő és kontúrjavító eszközévé vált. Thermage alkalmazható az alábbi területekeni - Arc és bőr -Test -Szemhéj -Kéz -Cellulitis, naracsbőr
Gyakori kérdések:
Van-e valamilyen látható nyoma, hegvonala a kezelésnek?
Nincsen látható nyoma a kezelésnek.  A kezelés ambuláns, metszés nélküli, gyors, és komplikációmentes. Nem okoz kiesést vagy korlátozást a mindennapi életvitelben.
Történhet-e megégés a kezelést követően?
A hatékony energiaszint pontos beállításához szükség van a Páciens együttműködésére. A fájdalomküszöböt figyelembe véve a lehető legnagyobb energiát használjuk, ami nem okoz még égést a bőrön.  A Thermage kezelést Thermage fej hajtja végre. Ez a fej a kezelt bőr érintése során meghatározott energiát ad le, ezáltal a mélyben felmelegíti a kollagént, és a bőr alatti rétegeket. Egyidejűleg a bőr felszíni részét a fej hűti, védi ezáltal az égéstől.
Mit érzek a  kezelést követően?
Maximum egy-két óráig tartó, bőrpír, napégésnek megfelelő érzés jelentkezhet a kezelt bőrfelületen, ami spontán elmúlik. Közvetlenül a Thermage kezlés után azonnal bőre simábbnak, feszesebbnek fog hatni. Ehhez még hozzáadódik, hogy a kezelést követő 3-6 hónapban további javulás várható.
Kell-e valami utókezelés a Thermage után?
Nem a kezelés utókezelés nélkül is hatásos  Gyakorlatunkban a kezelést követően a hatás teljes kialakulásáig, kiegészítő kozmetikai kezeléseket ajánlunk. Ezeket személyre szabott, egyéni kozmetikai terv egészíti ki.
Milyen hosszútávú a kezelés hatása?
Hazánkban egy évnél hosszabb saját tapasztalat még nincs. Az USA-ban történt korábbi kezelések és utánvizsgálatok azt mutatják, hogy az esztétikai hatás az azonnali javulás után 5 évig jól megfigyelhető, fényképekkel igazolható.  ( egyes esetekben 5 évnél hosszabb hatásról is beszámoltak, de ezeknek a kezeléseknek a száma még kevés) A tartós eredmény természetesen függ a páciens öregedési folyamatától (genetikai) és életmódjától is. Dohányzás legalább 30%-al csökkenti az elérhető eredményt.
Mennyire biztos a Thermage kezelés, vannak-e mellékhatásai?
Több évi tapasztalat alapján azt lehet mondani: világszerte 300 000 pácienst kezeltek, mellékhatás 0,2%-ban fordult elő.  Ez inkább a kezelést követő 2-4 órás bőrpírt jelent, ritkán kisebb duzzanatot, vagy a kezelt terület kis egyenetlenségét. Ezek viszont nagyon rövid ideig fennálló mellékhatások, hosszabban jelentkező szövődmény nem fordult elő egy esetben sem.
Meddig tart, amíg ismét munkába állhatok?
A legtöbb páciens a kezelést követően azonnal visszaállhat a szokott tevékenységéhez, akár rögtön munkába állhat. Ritkán fordul elő, hogy a kezelést követő bőrpír, amely inkább egy napozás utáni leégéshez hasonlítható egy kis magyarázkodásra ad okot. Ebben az esetben a napozás utáni leégésnél használt bőr regenerálló termékeket kell alkalmazni.
Mindenkinek egyforma energiával kell végezni a kezelést?
A Thermage kezelés során a kezelőfej a bőrrel szoros kapcsolatban van, energiaimpulzust ad le, miközben a Páciens melegséget érez. Tökéletes esztétikai eredményt kapjunk, a szakember az energia mennyiséget változtatni tudja, egyénre szabottan, a Páciens fájdalomérzetét figyelembe véve végezheti a kezelést.
Mennyi időre várható az eredmény?
Klinikai tesztek alapján a bőrfeszességet illetően a kezelést követően 2-6 hónap múlva várható a javulás, a látható eredmény. Az is előfordulhat, hogy a páciens az első pozitív változást már az első hónap múlva észreveszi. Viszont olyan eset is előfordult már, leginkább testen végzett Thermage kezelés során, hogy csak 8-12 hónap múlva volt megfigyelhető a változás.
Hány kezelés szükséges?
A lézerkezelésektől eltérően a Thermage esetében a páciensek nagy részében már egy kezelés elég a kívánt hatás eléréséhez.
Milyen hosszan tart a kezelés?
A kezelés a kezelt terület nagyságától függ, általában 15 és 70 perc.
Forrás: http://www.plasztika.net/thermage-t42.html

Thermage, ránctalanító készülék, Elkon