KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK /KÉSZÜLÉKEK /BŐRTISZTÍTÁS :

HIDRO & OXIGEN TISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK - ELKON

Cikkszám: E1301
Súly: 3.5 kg

Ár:129 900 Ft
Jutalom: 2598 pont

db Kosárba
   
ELFOGYOTT!!!
Leírás:
Aqua clean Peelig  - Vizes csiszolófejes bőrtisztító Peelig készülék 
Ez az új eljárás egyedülálló lehetőséget nyújt két kezelés azonos időben történő alkalmazására, hatékony kombinációja a tisztító és egyben hidartáló-energetizáló kezelésnek, köszönhetően a negative nyomású vákuumos áramló körben létrejövő ultra-apró buborékoknak és az oxigénben dús hidratáló hatású víznek. Ez a kezelési módszer remekül egyesíti és használja ki azok egymást erősítő hatásait. A csiszoló peeling effect applikációval bélelt kezelőfej üreg és a vakkumban áramló oxigéndús folyadék együttesen optimalizálják az elöregedő és elhalt hámsejtek maradéktalan és higiénikus eltávolítását. A speciálisan kiképzett spirális kezelőfej üreg fokozza a vízáram dinamikáját, lehetővé teszi a faggyú, a mitesszer és gríz és egyéb finom maradványok eltávolítását a fellágyított hámréteg fogságából. A korszerű szilikon anyagú, speciálisan spirális alakzatban kiképzett üreggel rendelkező szívófej -közvetlen, és tartós kontaktusa a kezelt bőrfelülettel- képezi és tartja fennt a tartályban előállított mikro-buborékok folyamatos áramlását, segítve ezzel az így elnyújtott oxigénellátás biztosítását, a hasznos hatóanyag felvételét: mély hidratálást, táplálást. Az így megújított bőr üdévé, fénylően élettelivé és egészségessé válik.
  1) Pórusok mély tisztítása, fekete fejű komedók, mitesszerek eltávolítása a kemény textúrájú pórusokból.
2) Idealizálja az olajos faggyú kiválasztását, emeli a bőr PH értékét.
3) Enyhíti az akne képződést és akne nyomokat, csökkenti a kitágult pórusok méretét.
4) Világosító, vitalizáló és nem utolsó sorban hidratáló hatása van.
5) A bőr tisztaságának, javuló oxigénellátottságának köszönhetően a bőr hatóanyag felvevő képessége felfokozódik, feszessé válik így megfiatalodik.
6) Öregedési jeleket késlelteti, finom ráncokat, egyenetlenégeket simítja, az
- 4 -
ödémás felhalmozódásokat eliminálja, a bőrt pihenteti.
7) Védelmezi a bőrt a szabadgyököktől, a káros reaktív oxidációs folyamatokat gátolja.
8) Fokozza a vérellátást, javítja a sötét karikák okozta esztétikai eltéréseket.
  ELKON garancia  ! 
Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az ELKON cosmetic saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.