KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /ANACONDA /Zsíros, problémás bőr :

TEAFAOLAJOS TONIK 300ml - ANACONDA

Cikkszám: 8006827

Lakossági ár:1 801 Ft
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Jutalom: 36 pont

db Kosárba
Leírás:
TEAFAOLAJOS TONIK 300 ML
A tonikok használatuk során visszaállítják a bőr optimális pH értékét, eltávolítják a szennyeződéseket és az arctejek maradékát, valamint frissítik, tonizálják bőrünket. Mindegyik tonikunk tartalmaz olyan hatóanyagokat, amelyek megakadályozzák a bőr kiszáradását, ugyanakkor normalizálják a faggyúmirigyek működését.
Seborrhoeás, aknés bőrök ápolására kifejlesztett, bakteriosztatikus és gyulladáscsökkentő hatású tonik. Használata nem szárítja ki a bőrt, koncentrált teafaolaj tartalmának köszönhetően a depilálás, borotválás okozta szőrtüszőgyulladás esetében is hatékony kezelőszer. Seborrhoeás és érzékeny bőrökre.
Hatóanyagai: Teafaolaj, Muskotály zsálya kivonat, Hamamelis kivonat, Kámfor, Szalicilsav, Menta

Zsíros, problémás bőr
Az Anaconda Professional zsíros, problémás bőrtípusra kifejlesztett termékei teljes körű ápolást nyújtanak az aknés, szeborreás bőrrel küzdők számára. Hatékony, ám nyugtató és kímélő összetevőik révén anélkül ápolják a kipirosodásra hajlamos, irritált bőrt, hogy kiszárítanák azt. A zsíros, problémás bőrre ajánlott termékcsaládban a tisztítástól az utóápolásig minden kezelési lépésre találunk megfelelő terméket.