KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /ANACONDA /HYALURONSAVAS FESZESÍTŐ :

RÁNCFELTÖLTŐ SZÉRUM HYALURONSAVVAL 15ml - ANACONDA

Cikkszám: 8006783
Súly: 0.03 kg

Lakossági ár:Csak Szakemberek részére
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Kizárólag regisztrált Szakemberek vásárolhatják!

db Kosárba
Leírás:
RÁNCFELTÖLTŐ SZÉRUM HYALURONSAVVAL 15 ML
A növényi fehérjéket tartalmazó szérum támogatja a kötőszöveti rostok termelődését. Semlegesíti az ártalmas szabadgyököket, sejtvédő rendszere pedig gátolja a kollagén-elasztin szintézisét zavaró biokémiai folyamatokat, ezáltal lassítja a ráncképződést. Alkalmazása után a bőrt feszesebbé, rugalmasabbá teszi.    

Korszerű, intenzív bőrápoló termék, amely serkentőleg hat a bőrben zajló folyamatokra. A növényi fehérjéket tartalmazó szérum támogatja a kötőszöveti rostok termelődését, regenerál, hidratál, így használata minden bőrtípusra ajánlott. Semlegesíti az ártalmas szabad gyököket, sejtvédő rendszere gátolja a kollagén-elasztin szintézisét zavaró biokémiai folyamatokat, ezáltal lassítva a ráncképződést. Rendszeres alkalmazása feszessé, teltté teszi a bőrt, visszaadja annak fiatalos üdeségét. Elektrokozmetikai és kézi masszázskezelésekre egyaránt alkalmas.
Hatóanyagai: Hyaluronsav, Kollagén, Allantoin, A, D, E, F vitaminok, B5-provitamin, bőr-és fényvédő alapanyagok
 
Hyaluronsavas feszesítő
Ráncfeltöltő családunkat a 2010-es évben vezettük be a piacra, amely azóta is nagy népszerűségnek örvend kozmetikusaink körében. A négytagú termékcsaládot az arcbőr megfelelő ápolására és fiatalságának megőrzésére fejlesztettük ki. A termékek hyaluronsavat tartalmaznak, melyről köztudott, hogy vízmegkötő képessége egyedülálló, így tudja biztosítani az erős és rugalmas kötőszövetet, ezáltal nagyban hozzájárulva a bőr teltségének és fiatalságának megőrzéséhez.
A kezelés után a bőrünk érezhetően simább és feszesebb lesz, rugalmasabbá válik, valamint ráncaink szemmel láthatóan enyhülni fognak. A kezelés késlelteti a bőr öregedési folyamatát, arcvonásaink finomabbak lesznek, bőrünk fiatalabbnak látszik.
1.    A kezelés első lépése a szérum használata, amely regenerál és nem utolsó sorban hidratál, ezért minden bőrtípusra ajánljuk használatát.
2.    A kezelésben második lépésként használjuk a Feszesítő Szemránckrémet, mely egy könnyen felszívódó, kifejezetten a szemkörnyék ápolására alkalmas krém.
3.    Harmadik lépésként illetve befejező krémként is alkalmazhatjuk a Ráncsimító Krémet, mely egy Hyaluronsavval valamint UVA/UVB filterrel ellátott nappali krém.
4.    Befejező lépésként ajánljuk a Bőrfeszesítő Maszkot, amely egy alginát pormaszk, vízzel higítva helyezhető fel a bőrre, majd 15 percnyi hatóidő után egyben eltávolítható. A maszk zárt kötést hoz létre a bőr felületén, amely alatt speciális mikroklíma alakul ki – ezáltal fokozva a maszk alá felvitt hatóanyagok és a maszk anyagainak felszívódását a bőrben.