KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /HELIA-D professional /NAPRAFORGÓ-NARANCS SOROZ. :

Narancsos Feszesítő Szérum 15ml - Helia-D

Cikkszám: TPF01001510
 Ár: Csak regisztrált kozmetikusok számára érhető el!

db Kosárba
Leírás:
Narancsos Feszesítő Szérum 15 ml
Hogyan hat a Helia-D Narancsos Feszesítő Szérum?
A Helia-D Narancsos Feszesítő Szérum exkluzív hidratáló hatásával segíti a szemkörnyéki bőr rugalmasságának fenntartását és csökkenti az öregedés látható jeleit. Simává és feszesebbé teszi a finom szemkörnyéki területeket. A Helia-D Narancsos Feszesítő Szérum kulcsfontosságú hatóanyaga a Tarafa és a tengeri moszat kivonat, amely azonnali energizálást biztosít a szemkörnyéknek. A Zirhafirm nevű növénykivonat hatására az arcbőr feszesebbé és bársonyosan simává válik.
A Helia-D Narancsos Feszesítő Szérum használata
A Helia-D Narancsos Feszesítő Szérum ultrahangos és mezoterápiás módszerrel egyaránt bejuttatható a bőrbe, de kézi masszázzsal is látványos eredményt érhetünk el.
A Helia-D Narancsos Feszesítő Szérum hatóanyagai
Hyaluronsav, Zirhafirm (feszesítő növényi komplex), Szőlőlevél kivonat, Borostyán kivonat, Aloe Vera, Napraforgószár-kivonat
Napraforgó narancs sorozat
A Napraforgó narancs sorozat alapvető segítséget jelent a bőr hosszantartó hidratálásban. A hidratálás mellett a bőr regenerálásához is segítséget nyújt. A hidratálást, feszesítést és a bőr puhaságát több növényi hatóanyagnak, köztük a Helia-D más termékeiből jól ismert napraforgószár kivonatnak köszönheti.