KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /HELIA-D professional /HYALURON SOROZAT :

Hyaluron Feketenadálytő Őssejtes Krém 50 ml - Helia-D

Cikkszám: TPR26005010

Lakossági ár:Csak Szakemberek részére
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Kizárólag regisztrált Szakemberek vásárolhatják!

db Kosárba
Leírás:
Hyaluron-Feketenadálytő Őssejttes Krém 50 ml
Gazdag összetételű, intenzív ápoló krém nagyobb molekulaméretű Hyaluronsavval, amely egy réteggel feljebb köti meg a bőrben a nedvességet.  A  Hyaluronsavat kombináltuk a Feketenadálytő  őssejttel és a Matrixil 3000 peptiddel. Az őssejt a feketenadálytő szárított gyökeréből készült por alakú sejtextraktum, amely erősíti a sejtek megújulását, a bőr fiatalodását belülről kifelé. A bőr regenerációját elősegíti, ezáltal láthatóan csökkenti a ráncok mélységét. Feltölti, simítja a bőrt, látványosan javítja a telítettségét.
Dehidratált, allipikus bőr kezelésére.
Hatóanyagok: Feketenadálytő őssejt, Matrixyl 3000, E-vitamin, B5 provitamin , Ligetszépe olaj, Shea vaj, Hyaluronsav.
Hyaluron sorozat
Egy különleges sorozat, amellyel a bőr különböző rétegeiben hatékonyan gondoskodhatunk a sejtek, a bőr ápolásáról, az öregedés megelőzéséről és a már meglévő ráncok csökkentéséről.
Hyaluronsav a szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme, a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát, feszességét.  Ahogy öregszünk, a szervezet hyaluron termelése is lassul. Negyven  éves kor  után általában a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra a bőr hyaluronsav mennyisége 10%-a az eredetinek.