Miért vegyél részt a pontgyűjtésben?!
Mert semmit sem kell tenned érte és a munkádhoz is hasznos termékekre vásárolhatod le !
Ha hosszútávon gondolkozol, állandó 2%-os kedvezményként működik .

Hogyan gyűjtheted a hűségpontokat?
A weboldalunkon leadott rendeléseid után hűségpontokat kapsz. A vásárlásokért járó pontok a rendelésed értékének, 2%-ának megfelelő összegben jelenik meg az egyenlegeden a feldolgozást követően.

Például:
A  rendelésed értéke 20 000 Ft, akkor a vásárlásért  400 Ft-nak megfelelő hűségpontot írunk jóvá az egyenlegeden. 

Jobban szeretsz személyesen vásárolni?
Ha személyesen szeretnéd átvenni a rendelésed, akkor sem maradsz le a hűségpont akcióról. Kiszállítás helyett jelöld meg a 'személyes átvételt üzletünkben' és a kollégáink értesítenek, amikor elkészül a csomagod . Ez nagyon kényelmes dolog, és a helyszínen még módosíthatsz a rendeléseden, ha szeretnél még hozzátenni valamit a polcról, vagy valamiben meggondoltad magad.

A pontjaidat vásárlásról-vásárlásra gyűjtheted, vagy már a következő rendeléskor be is válthatod.
Beváltáskor eldöntheted, hogy az egészet levásárolod, vagy csak egy tetszőleges részét. Erre  kizárólag oline van lehetóséged, viszont személyes átvételt is választhatsz a kiszállítás helyett. 
Egyenlegedet a felhasználói fiókodban ellenőrizheted. 

A beváltás feltétele, hogy a számla végösszege elérje a minimális rendelési összeget : 5000 Ft ! A pontbeváltásokkal nem csökkentheted a minimális rendelési összeget 5000 Ft alá! 


* A pontgyűjtés feltétele, hogy regisztrálj a hírlevelünkre. A hírlevélről való leiratkozás a pontegyenleg törlésével jár.