KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK /KÉSZÜLÉKEK - HAZAI :

EPI -BLEND -DIGITAL új VÉGLEGES SZŐRTELENÍTŐ - ELKON

Cikkszám: B2021
Ár (bruttó): 195 000 Ft
Jutalom: 3900 pont
db Kosárba
ÚJ!
Leírás:
 Az EPI-BLEND Plus egy mikroprocesszoros végleges szőrtelenítő készülék mely magában foglalja elődei minden előnyös tulajdonságát, a sok éves gyártási tapasztalatot, a szőrtelenítésben jártas kozmetikus szakemberek ajánlásait. 
Az EPI-BLEND Plus készülék “lelke” egy mikroprocesszor, ami gépies fáradhatatlansággal felügyeli az egyes paramétereket és a pácienst, hogy mindig a legoptimálisabb és leghatékonyabb kezelést lehessen vele elérni. 
A grafikus LCD kijelzőn minden információt megtalálunk, ami nagy mértékben megkönnyíti a készülék eredményes használatát.
A készülék rendeltetése:
A készülék szakemberek (kozmetikusok) részére készült, és professzionális kozmetikai kezelés végezhetők vele. A készülék egyesíti az ELEKTROLIZIS-es és a THERMOLIZIS-es  módszert, melynek nagyszerűsége abban rejlik, hogy a bevezetett tűn egyidőben galvánáram (BLEND) tehát lúg, és nagyfrekvenciával keltett hőhatás (THERMO) is létrejön. Tehát mindkét módszer pozitív tulajdonsága egyesül, így az eredmény - végleges szőrtelenítés rövid idő alatt!
További információ PDF-ben.