KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK /KÉSZÜLÉKEK - HAZAI :

EPI-BLEND-DIGITAL új VÉGLEGES SZŐRTELENÍTŐ - ELKON

Cikkszám: B2021

Lakossági ár:195 000 Ft
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Jutalom: 3900 pont

db Kosárba
Leírás:
 Az EPI-BLEND Plus egy mikroprocesszoros végleges szőrtelenítő készülék mely magában foglalja elődei minden előnyös tulajdonságát, a sok éves gyártási tapasztalatot, a szőrtelenítésben jártas kozmetikus szakemberek ajánlásait. 
Az EPI-BLEND Plus készülék “lelke” egy mikroprocesszor, ami gépies fáradhatatlansággal felügyeli az egyes paramétereket és a pácienst, hogy mindig a legoptimálisabb és leghatékonyabb kezelést lehessen vele elérni. 
A grafikus LCD kijelzőn minden információt megtalálunk, ami nagy mértékben megkönnyíti a készülék eredményes használatát.
A készülék rendeltetése:
A készülék szakemberek (kozmetikusok) részére készült, és professzionális kozmetikai kezelés végezhetők vele. A készülék egyesíti az ELEKTROLIZIS-es és a THERMOLIZIS-es  módszert, melynek nagyszerűsége abban rejlik, hogy a bevezetett tűn egyidőben galvánáram (BLEND) tehát lúg, és nagyfrekvenciával keltett hőhatás (THERMO) is létrejön. Tehát mindkét módszer pozitív tulajdonsága egyesül, így az eredmény - végleges szőrtelenítés rövid idő alatt!
 

Hasonló termékek: