KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /ANACONDA /BASIC - Hidratáló-tápláló :

KOLLAGÉN-ELASZTIN SZÉRUM 15ml - ANACONDA

Cikkszám: 8007915
Súly: 0.04 kg

Lakossági ár:Csak Szakemberek részére
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Kizárólag regisztrált Szakemberek vásárolhatják!

db Kosárba
   
Leírás:
Kollagén-Elasztin Szérum 15 ml Növényi fehérjéket tartalmazó, sejtlégzést és kötőszöveti rostok termelődését támogató, regeneráló hatású ampulla. A szérum semlegesíti az ártalmas szabadgyököket, sejtvédő rendszere gátolja a kollagén-elasztin szintézisét zavaró biokémiai folyamatokat. Ezúton lassítja a ráncképződést, rendszeres használata feszessé, teltté teszi a bőrt, visszaadja annak fiatalos üdeségét. Hatóanyagai: Preregen, Elasztin, Revitalin, Glicerin, Nutrilan, Allantoin, Panthenol

KOLLAGÉN–ELASZTIN SZÉRUM 15 ML
A szérum két fő hatóanyaga a kollagén, amely feszességet kölcsönöz, és az elasztin, amely pedig rugalmasságot, így varázsolja bőrünket fiatalosan üdévé. Lassítja a ráncképződést és semlegesíti az ártalmas szabadgyököket. Sejtvédő rendszere gátolja a kollagén-elasztin szintézisét zavaró biokémiai folyamatokat.

BASIC - Hidratáló-tápláló
A Basic termékcsalád Hidratáló - Tápláló sorozatának tagjai növényi olajokkal és kivonatokkal biztosítják, hogy a bőr feszes és rugalmas maradjon. Az elsősorban befejező, otthoni ápolásra is ajánlható termékeket tartalmazó sorozat természetes tápláló és hidratáló összetevői révén látványos és gyors megoldást nyújt mind a zsír-, mind a vízhiányos bőrtípusokra, emellett a termékek védenek a napsugárzás káros hatásaitól is.