KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /HELIA-D professional /MEZOTERÁPIÁS SOROZAT :

C-vitaminos Enzimes Peeling 250 ml - Helia-D

Cikkszám: TPC11025010
Súly: 0.29 kg

Lakossági ár:Csak Szakemberek részére
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Kizárólag regisztrált Szakemberek vásárolhatják!

db Kosárba
Leírás:
C Vitaminos Enzimes Peeling 250 ml
Hogyan hat a Helia-D C vitaminos enzimes peeling?
A C Vitaminos Enzimes Peeling olyan keratin alapú enzimes peeling, mely magas dózisú C-vitamint tartalmaz. Különlegessége a mikrokapszulázott Keratoclean®PB, mely irritáció nélkül leoldja a hámréteg felső rétegét, ezáltal puhítja a bőrt és segíti a sejtmegújulást a hatóanyagok mélyebbre juttatását. A Helia-D Professional C Vitaminos Enzimes Peeling C-vitamin tartalma segíti a kollagén termelést Krémes állaga miatt könnyen masszírozható, jól felszívódik. Hatására a bőr láthatóan kisimul, bársonyos tapintásúvá, rugalmasabbá válik.
A Helia-D C vitaminos enzimes peeling felhasználása
A Helia-D Professional C Vitaminos Enzimes Peelinget rövid előkezelésként mezoterápiás, vagy bármely egyéb kozmetikai kezeléshez ajánljuk minden bőrtípusra.
A Helia-D C vitaminos enzimes peeling hatóanyagai
Keratoclean® PB – hámlasztó enzim, Aszkorbin sav (C-vitamin), Tejsav, Körömvirág olaj, Shea vaj.
Mezoterápiás sorozat

Mezoterápiás sorozatunkban felhasználtuk a legújabb kozmetikai jellegű kutatások eredményeit. Olyan peptidet és ránctalanító hatóanyagokat használtunk, amelyek segítségével a tű nélküli mezoterápiás kezelések során látványos sikereket érhetünk el. Így esett a választás a Progeline™-re és az Adipofill’in™-re, amelyek 2012-ben a legjobb innovatív kozmetikai hatóanyag díjat nyerték el.