KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK /KÉSZÜLÉKEK /KEZELŐTORNYOK :

Modular kezelőgép állvány gőzölővel, nagyítós lámpával és törölköző melegítővel - ALVEOLA

Cikkszám: AE503021S
Súly: 36.5 kg

Ár:399 990 Ft
Jutalom: 8000 pont

db Kosárba
   
Leírás:
Modular kezelőgép állvány gőzölővel, nagyítós lámpával és törölköző melegítővel
AE503021S


Az Alveola legújabb Modular termékei a szabadon variálhatóság kényelmét nyújtják maximálisan felhasználóbarát arckezelő funkciók mellett. A sorozatba tartozó elektrokozmetikai készülékekből igény szerint állíthatjuk össze kezelőgép tornyunkat, melyet a kis helyigényű, energiatakarékos AE503021S alap állványon helyezhetünk el. Az állvány a készülékek tárolása mellett egy nagyítós lámpát, egy digitális gőzölőt és egy törölköző melegítőt is tartalmaz.
A nagyítós lámpa LED-es fényforrása hosszabb élettartamot, gazdaságosabb működést és vibrálás-mentes megvilágítást tesz lehetővé. Így akár a körfénycsöves lámpáknál tapasztalható korábbi szemfáradás is kiküszöbölhető. Az állítható fényerővel mindig a napszaknak, vagy az adott problémának megfelelő megvilágítással dolgozhatunk. A lámpa 3 dioptriás nagyító képessége elegendő a kozmetikai tisztításhoz, vagy a szálankénti szempilla-hosszabbítás végzéséhez is. 10cmx 13cm-es átmérőjű nagyítójával az arc teljes felülete is lefedhető.
Fényforrás: LED
Nagyító képesség: 3D
Lencse méret: 10-13cm
Felhajtható karcolást és napfény okozta gyulladást gátló védőfedél
Teljesítmény 6W
1,6 m hálózati kábel
A kezelőgép torony egy a 21. sz. kozmetikai igényeihez igazított digitális gőzölőt is tartalmaz, mellyel nem csak a hagyományos, de az illóolajokkal dúsított gőzölés lehetőségeit is maradéktalanul kiaknázhatjuk. Az eszköz beépített termosztátja gyors vízfelmelegítést és egyenletes gőzelosztást biztosít. Ózon funkciójával pedig minden esetben „szennyeződés-mentes” gőzpárával kezelhetjük vendégeink bőrét. Digitális vezérlésével nem csak a pontos kezelési időt állíthatjuk be, de információt kaphatunk a tartályban lévő víz kifogyásáról is.
Digitális vezérlés
Kezelési idő számláló
Gőzintenzitás állítás
Kapcsolható ózon
Illóolaj filter
A kezelőgép összeállításhoz ideális kiegészítő az a törölköző melegítő és fertőtlenítő készülék, mellyel a kozmetikai kezelésekhez használatos textíliákat tarthatjuk melegen és tisztán.
Külső méretek:
Szélesség: 32,5cm
Mélység: 25cm
Magasság: 22cm
Belső méretek:
Szélesség: 17cm
Mélység: 24cm
Magasság: 13cm
A Modular sorozat további termékei:
AE50311A Modular hidroabráziós készülék
AE50312A Modular 2 fejes ultrahangos készülék
AE50314A Modular VIO készülék
AE50318A Modular bőrvasaló készülék
AE50319A Modular gyémántfejes dermabráziós készülék

A termékfotó egy komplett kezelőgép állványt ábrázol. A nagyítós lámpán , törölköző melegítőn és gőzölőn kívüli további készülékeket az állvány nem tartalmazza!

Csak professzionális vásárlók részére
A termék további adatai
Kapcsolható ózon: igen 
Illóolaj filter     
Teljesítmény     
Elektromos szalon szépségápolási készülékek: igen 
Kezelőfejek száma     
Vezérlés analóg: igen 
Vezérlés digitális: igen 
Kezelés: arc 
Kezelési idő számláló: igen 
Moduláció     
Gőz típus: meleg 
Gőzintenzítás állítás: igen 

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az Alveola saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.