KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK /KÉSZÜLÉKEK /BŐRTISZTÍTÁS :

Modular gyémántfejes dermabráziós készülék - ALVEOLA

Cikkszám: AE50319A
Súly: 3.7 kg

Ár:139 990 Ft
Jutalom: 2800 pont

db Kosárba
   
Leírás:
Modular gyémántfejes dermabráziós készülék
AE50319A


Az Alveola legújabb Modular termékei a szabadon variálhatóság kényelmét nyújtják maximálisan felhasználóbarát funkciók mellett. A sorozatba tartozó elektrokozmetikai készülékekből igény szerint állíthatjuk össze kezelőgép tornyunkat, melyet a kis helyigényű, energiatakarékos AE503021S alap állványon helyezhetünk el, mely a készülékek tárolása mellett egy nagyítós lámpát, egy digitális gőzölőt és egy törölköző melegítőt is tartalmaz.
A Modular sorozat AE50319A készüléke ideális a bőr intenzív hámlasztó kezeléséhez. A mechanikai peeling során a kezelőfejen található gyémántszemcsék és a vákuum együttes hatását alkalmazzuk a bőr felületén található szennyeződések és elhalt szarusejtek alapos eltávolításához és a bőr átjárhatóságának fokozásához. Az eltérő méretű gyémántszemcsékkel felületi és mélyebb bőrcsiszolást végezhetünk bőrtípustól és bőrérzékenységtől függően. A kezeléshez alkalmazott vákuum élénkítően hat a méregtelenítő folyamatokban fontos szerepet játszó nyirokkeringésre így segítve elő a sejtanyagcsere folyamán létrejött bomlástermékek elszállítását. Így a gyémántfejes dermabrázióval nem csak a hatóanyagok felszívódását segíthetjük elő, hanem a bőr méregtelenítő funkcióit is aktivizálhatjuk.
Termékjellemzők:
- Digitális vezérlés
- Kezelési idő számláló
- 2 kezelőfej
- 9 eltérő szemcseméretű és átmérőjű kezelőcsúcs
A Modular sorozat további termékei:
AE50311A Modular hidroabráziós peeling készülék
AE50314A Modular VIO készülék
AE50312A Modular 2 fejes ultrahangos készülék
AE50318A Modular bőrvasaló készülék
A kezelőgéptorony fotója illusztráció!
Csak professzionális vásárlók részére
A termék további adatai:
Kezelési idő számláló: igen 
Teljesítmény:
Elektromos szalon szépségápolási készülékek: igen 
Vezérlés digitális: igen 
Kezelés: arc és test 

A termékfotó egy komplett kezelőgép állványt ábrázol. A nagyítós lámpán és gőzölőn kívüli további készülékeket az állvány nem tartalmazza!

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az Alveola saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.