KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK /KÉSZÜLÉKEK /EGYÉB :

Arckezelő színterápiás EMS és LED-maszk - ELKON

Cikkszám: ESC256G
Súly: 1.47 kg

Ár:79 990 Ft
Jutalom: 1600 pont

db Kosárba
   
Leírás:
SZÍNTERÁPIA
A színterápia (kromoterápia) ősi eredetű gyógymód, a hagyományos orvoslási módok mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a színek egészségre és lélekre gyakorolt hatásának. A színek gyógyító energiáját már évszázadok óta használják különböző terápiákban. Bár a színeknek az emberi szervezetre gyakorolt hatásával, kísérletekkel alátámasztott bizonyítását csak az 1900-as években kezdték meg. Már a régi egyiptomiak is kihasználták gyógyító hatásukat mind a kozmetikában, mind pedig magában az orvoslásban.
Mindannyian tapasztaljuk, hogy a különböző színek különféle hangulatokat váltanak ki belőlünk. A színterápiában a színek gyógyító, stimuláló hatásait használjuk ki. A színek gyógyító és közérzetjavító hatása megsokszorozódik a színterápia használatával.
Kozmetikai alkalmazások:
Ráncok kezelése
Aknés gyulladások mérséklése
Bőrfeszesítés, face-lifting
Szövetek tartásának, tömörségének javítása
Baleseti hegek kezelése
Anyagcsere folyamatok optimalizálása Bőrtisztítás utáni hegek gyógyulásának gyorsítása
Alulműködő bőrök aktiválása
Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az ELKON cosmetic saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.