KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /HELIA-D professional /MEZOTERÁPIÁS SOROZAT :

Peptides és Őssejtes Mezo Ampulla 5x2 ml - Helia-D

Cikkszám: TPR5105X210
Súly: 0.04 kg

Lakossági ár:Csak Szakemberek részére
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Kizárólag regisztrált Szakemberek vásárolhatják!

db Kosárba
   
Leírás:
Peptides és Őssejtes Mezo Ampulla 3x3 ml
Hogyan hat a Helia-D Professional Peptides és őssejtes Mezo Ampulla?
A Helia-D Professional Peptides és Őssejtes Mezo Ampulla mezoterápiázható, peptid és argán őssejt tartalmú, nagy tisztaságú ampulla, mely azonnali lifting hatást biztosít. A benne lévő Progeline™ és az Adipofill’in™ bio-technológiai hatóanyag mely a kollagén képződést segíti, a megereszkedett zsírszöveteknek növeli a térfogatát, ezáltal feszesebb lesz a bőr, a ráncok mélysége csökken. A Helia-D Professional Peptides és Őssejtes Mezo Ampullában található másik kiemelkedő hatóanyag az argán őssejt, mely az első olyan növényi őssejt, amely az irharétegbe jutva fejti ki hatását. A Helia-D Professional Peptides és Őssejtes Mezo Ampulla azonnali feszesítő hatást biztosít, így a kontúrok újra feszesebbé válnak.
A Helia-D Professional Peptides és őssejtes Mezo Ampulla felhasználása
Helia-D Professional Peptides és Őssejtes Mezo Ampulla mindkét hatóanyaga, a Progeline™ és az Adipofill’in™ 2012-ben a legjobb innovatív hatóanyag díjat nyerte el. Minden bőrtípusra ajánljuk.
A Helia-D Professional Peptides és őssejtes Mezo Ampulla hatóanyagai
Adipofill’In™ – ráncfeltöltő anyag, Progeline™ – Kollagén képződést szabályozó peptid, Argán őssejt, Hyaluronsav
Mezoterápiás sorozat

Mezoterápiás sorozatunkban felhasználtuk a legújabb kozmetikai jellegű kutatások eredményeit. Olyan peptidet és ránctalanító hatóanyagokat használtunk, amelyek segítségével a tű nélküli mezoterápiás kezelések során látványos sikereket érhetünk el. Így esett a választás a Progeline™-re és az Adipofill’in™-re, amelyek 2012-ben a legjobb innovatív kozmetikai hatóanyag díjat nyerték el.