KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /HELIA-D professional /MEZOTERÁPIÁS SOROZAT :

Peptides és Őssejtes Krémpakolás 250 ml - Helia-D

Cikkszám: TPR23025010
Súly: 0.29 kg

Lakossági ár:Csak Szakemberek részére
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Kizárólag regisztrált Szakemberek vásárolhatják!

db Kosárba
Leírás:
Peptides és Őssejtes Krémpakolás 250 ml
Hogyan hat a Helia-D Professional Peptides és Őssejtes Krémpakolás?
Peptidben és argán őssejtes hatóanyagban gazdag könnyű lágy állagú, jól felszívódó krémpakolás, melyet a mezoterápiás kezelés befejezéseként ajánlunk. Az argán őssejt a különleges liposzóma technológiának köszönhetően eljut a bőr legmélyebb rétegébe (irharéteg). Ezt az őssejtet kombináltuk a peptidekkel, hogy még látványosabb és eredményesebb kezeléseket végezhessünk. Hatékony, magas minőségű, nagy tisztaságú pakolás, mely intenzíven táplálja és javítja a bőr állapotát, és feszesíti azt. Minden bőrtípusra ajánljuk.
A Helia-D Professional Peptides és Őssejtes Krémpakolás hatóanyagai
Hatóanyagok: Progeline™ – Kollagén képződést szabályozó peptid, Argán őssejt, Ligetszépe olaj, Körömvirágolaj, E-vitamin, Shea vaj.
Mezoterápiás sorozat

Mezoterápiás sorozatunkban felhasználtuk a legújabb kozmetikai jellegű kutatások eredményeit. Olyan peptidet és ránctalanító hatóanyagokat használtunk, amelyek segítségével a tű nélküli mezoterápiás kezelések során látványos sikereket érhetünk el. Így esett a választás a Progeline™-re és az Adipofill’in™-re, amelyek 2012-ben a legjobb innovatív kozmetikai hatóanyag díjat nyerték el.