KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK /KÉSZÜLÉKEK /MULTIFUNKCIÓS :

4in1 KOZMETIKAI KÉSZÜLÉK HIDROABRÁZIÓ / ULTRAHANG / EMS / GALVAN - ELKON

Cikkszám: KM630
Súly: 0.35 kg

Ár:29 990 Ft
Jutalom: 600 pont

db Kosárba
   
MEGÉRKEZETT!!
Leírás:
Akkumulátoros működésű vezeték nélküli HIDROABRÁZIÓ, ULTRAHANG, EMS, GALVAN készülék egyben, akkutöltővel.
Ultrahangos peeling
készülék a börfelület tisztísára (hydroabrasion vagy skin scrubber). A hidroabrázió az elhalt hámsejtek eltávolításának egy módja, mely során a bőrre felvitt folyadékot elporlasztjuk. Gyakorlatilag hámlasztás és hidratálás egy készülékkel. Célja az elhalt hámsejtek eltávolítása, a bőr önmegújító folyamatának az aktivizálása. A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bőr szöveteit, masszírozva élénkíti a keringést. Nincs olyan bőrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni, legyen az akár érzékeny, vagy megvastagodott bőr. A kezelés után megindul a bőr sejtregenálódása, hatóanyagfelvétele nő, láthatóan kisimul, üdévé válik. A kezelés két főbb folyamatra osztható:
1. Peeling, hámlasztás vízsugárral: a peelingezés (hámlasztás) során a vibráció hatására a vízcseppek, szétporladnak s ezek a mikro robbanások viszik magukkal az elhalt hámsejteket és a különböző felületi szennyeződéseket. Kúraszerű használat esetén, alkalmanként mellőzni lehet a különböző savakat (gyümölcssav).

2. Ultrahang alacsony frekvenciás: Miután megszabadítottuk a bőrt az elhalt hámsejtektől az alacsony frekvenciás ultrahang segítségével oda tudjuk juttatni a hatóanyagokat ahova szükséges. A kötőszövetekre biostimuláló hatást gyakorolhatunk, mely által a bőr kisimul, kipihent hatást kölcsönöz a vendég bőrére. Ultrahang használható arcra és testre egyaránt.
3. EMS Lifting kiegészítő kezelésként alkalmazható.
Az arcizmainak átmozgatása és vonalaink megemelése a kezelés célja, mely elősegíti a ráncok simítását. Alkalmazási területek: száraz, fakó, érett bőr,dohányzás által károsított bőr, napkárosított bőr, szemkörüli ráncok, ajak körüli ráncok, vízhiányos bőr, szemkörüli duzzanatok.
4. Galvan: negatív (+) mód bőr tisztás, pozitiv mód (-) hatóanyag bevitel


Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az ELKON cosmetic saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.