KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK KÉSZÜLÉKEK MULTIFUNKCIÓS :

Elegante Platinum T9 Multi - E-SHOP

Cikkszám: 148162
Súly: 16.3 kg
Ár:590 900 Ft
Jutalom: 11818 pont
db
5-10 munkanap !
Leírás:
Átfogó eszköz arc- és testápoláshoz
A professzionális Elegante Platinum T9 a legújabb technológiai vívmányokat alkalmazó, többfunkciós készülék. A futurisztikus burkolat nagy, dönthető képernyővel kiváló minőségű alkatrészekből készült, és az intuitív menü megkönnyíti a használatát. A készülék a kozmetológia és az esztétikai gyógyászat számára készült. A szépségkombájn kiváló megoldás a szépségszalonokban, lehetővé téve a kezelések kínálatának jelentős bővítését. A készülék lehetővé teszi fiatalító, pattanás elleni, érrendszeri, elszíneződés elleni, cellulit elleni, karcsúsító és alakformáló kezelések elvégzését.

Intuitív kezelőpanel
Az intuitív kezelőpanel az eszköz kulcsfontosságú eleme, amely biztosítja a könnyű használatot. A kezelési paraméterek és a különféle opciók beállításának lehetősége, mint például a kezelés módjának vagy típusának kiválasztása, lehetővé teszi, hogy a készülék működését a kliens speciális igényeihez igazítsa. Az áttekinthető kijelző megkönnyíti a kezelés folyamatának nyomon követését, ami még kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a kombájn használatát.

A készülék különféle funkciói
A fejlett Elegante Platinum T9 kozmetikai kombináló sokoldalú eszköz az arc- és testápolás területén. Az alkalmazott innovatív technológiák számos speciális kezelést tesznek lehetővé. A speciálisan kiválasztott fejek lehetővé teszik a koncentrált hatást a bőr különböző rétegein, ami látható és tartós eredményt hoz, ugyanakkor átfogó és személyre szabott ápolást biztosít. Az Elegante Platinum T9 szépségkombináció nem csak a szépségszalonok kínálatát bővíti, hanem a vásárlók elvárásainak is megfelel azáltal, hogy különféle, egyedi igényekre szabott kezeléseket kínál .

Ultrahangok
Az ultrahangos kezelésre szánt fejek az emberi fül hallási küszöbét meghaladó frekvenciájú akusztikus hullámokat használnak, hogy megkönnyítsék a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe, befolyásolva a kezelések hatékonyságát. Mélybőr mikromasszázst is biztosítanak, aktiválva a megfelelő sejteket a hatékony kollagén- és elasztintermeléshez, hozzájárulva a bőr mélyregenerálásához, támogatva annak természetes megújulási folyamatait és javítva általános állapotát.

Rádiófrekvencia (RF)
A nagyfrekvenciás rádióhullámok mélyen behatolnak a bőr minden rétegébe, hatékonyan felgyorsítva a szövetek regenerálódását. Ez a kezelés rádiófrekvenciás energiát használ a bőr mélyebb rétegeinek felmelegítésére, ezáltal serkenti a kollagén és elasztin termelődését, táplálja és oxigénnel látja el a bőrt, ami már az első kezelés után látható eredményt ad. A rádiófrekvenciás kezelés hatására a bőr rugalmasabbá válik, a ráncok kisimulnak, csökkennek. A kezelés szövetségese lesz a szarkalábak, a ráncok és az első pillantásra életerőtlen bőr elleni küzdelemben is.

Hűtőfej
A kezelés során a bőrpírnak, törött hajszálereknek és hemangiómának kitett helyeket lehűtik, mély megkönnyebbülést biztosítva. Fontos szerepet játszik a bőr hűtésében, a duzzanat csökkentésében, a hemangiomák és bőrpír enyhítésében, valamint az izomlazításban. Javítja a kliens komfortérzetét, különösen a hőtermelő kezelések során, és fokozza a kozmetikai eljárások hatékonyságát. Feladata a bőr megnyugtatása, a kliens komfortérzetének növelése, a lehetséges mellékhatások csökkentése és számos kozmetikai kezelés hatékonyságának támogatása.

Gyémánt dermabrázió
Egy modern és non-invazív kozmetikai kezelés bőrápolási módszerként egyre népszerűbb. Speciális fejekkel finoman távolítja el az epidermisz stratum corneumát. Hatékonyan eltávolítják az elhalt sejteket, a szennyeződéseket és a kisebb tökéletlenségeket, miközben serkentik a regenerációs folyamatokat. A biztonságos és kényelmes kezelés javítja a bőr textúráját, csökkenti a ráncokat és eltávolítja az elszíneződéseket, azonnali eredményt adva. A gyémánt dermabrázió után a bőr megújul, simává és ragyogóvá válik, anélkül, hogy hosszú távú gyógyulásra lenne szükség. Tökéletes megoldás a bőr állapotának hatékony javítására invazív eljárások nélkül.

Bio Skin Lifting
A nem invazív kezelés, amely hatékony megoldást jelent azok számára, akik szike használata nélkül szeretnének arcplasztikat végezni, mikroáramok használatán alapul. Ez a fajta elektrostimuláció növeli az izomrostok összehúzódását, munkára serkenti az izmokat, ezáltal felgyorsítja a méreganyagok és a felesleges víz kiürülését a szervezetből. Az impulzusok stimulálják a kollagént és az elasztint a bőr mélyebb rétegeiben, ami javítja a rugalmasságot, feszességet és csökkenti a finom ráncokat. A modern Bio Skin Lifting kezelés teljesen fájdalommentes, és hosszan tartó eredményt ad a feszes, rugalmas, sima és megfiatalodott bőrről.

Tű nélküli mezoterápia
A bőrápolás területén elismert innovatív kezelés elektroporáción és elektroozmózison alapul. A kezelés hatásai a következők: mélysejtek táplálása, nyirokelvezetés támogatása, anyagcsere felgyorsítása, nyirok- és vérkeringés javítása, ráncok csökkentése, bőr ragyogása, megfelelő hidratáltság fenntartás , narancsbőr megszüntetése, zsírégetés felgyorsítása és alakformálás. Lehetővé teszi az ápolóanyagok hatékonyabb felszívódását, alkalmazkodik a bőr egyéni igényeihez, átfogó ápolást kínálva.

Bőrradír
A kavitációs peeling gyengéden, kellemes rezgések révén, elektromos áram használata nélkül hat a bőrre. A kezelés során ultrahangos hullámokkal tisztítják meg a bőrt, ami a kavitáció jelenségét, vagyis a légbuborékok nagy nyomás hatására felrobbanását okozza, ami lehetővé teszi a mély bőrápolást és annak mellékhatások nélküli regenerálódását, friss megjelenést adva a bőrnek. Lehetővé teszi a bőr mélyregenerálódását gyors és hatékony megújításán és mélytisztításán keresztül, csökkenti a felesleges faggyút a pórusokból, megszabadul a bőrkeményedéstől, mitesszerektől és baktériumoktól. Kiváló bevezető a további kozmetikai kezelésekhez.

Darsonvalizáció
A nagyfrekvenciás árammal végzett kozmetikai kezelés innovatív módszer a bőr állapotának javítására. A d'Arsonval-áramok serkentik a vérkeringést, ami támogatja a bőrszövetek táplálását és oxigénnel való ellátását. Hatékonyan hatnak a bőrproblémákra, kiváló megoldást jelentenek a pattanásokra, csökkentik a finom ráncokat, javítják a bőr rugalmasságát. Ezenkívül baktericid hatásuk segít a gyulladások enyhítésében és támogatja a bőr gyógyulási folyamatát. Átfogó hatásai miatt ez a kezelés egyre népszerűbb a kozmetikai iparban.

Permet
Használható folyadékok egyenletes felvitelére a bőrre, hidratálásra, tonik vagy permet felvitelére, valamint a bőr hűtésére. Kiválóan alkalmas a bőr kozmetikai kezelésekre való felkészítésére és kíméletes előtisztításra is használható. Ez egy ideális módja a hidratáltság optimális szintjének fenntartásának, ami a bőr egészséges és ragyogó megjelenését eredményezi. A szórófej aromaterápiás anyagok permetezésére is használható. Kiegészítő funkciója van, lehetővé téve a kozmetikus számára, hogy a kezeléseket a kliens egyéni igényeihez igazítsa, és élvezetesebbé tegye a szépségápolási kezeléseket.

Funkcionális, elegáns készülék
A készülék modern megjelenése, áttekinthető kijelzője és széleskörű alkalmazási lehetőségei elegáns megjelenést kölcsönöznek a készüléknek, és tökéletes kiegészítője lesz a kozmetikus rendelő felszerelésének. A speciálisan kialakított helyek a fejek elhelyezésére és a csúszásmentes alapelemek jelentősen növelik a használat kényelmét.

Méretek a képen láthatóak.
Kérjük, használat előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.


A készlet tartalma: készülékalap, fejkészlet, pelott, fejtartó, kesztyű, tápegység, biztosíték, használati utasítás.

Adatok:
Teljesítmény: 80 W
Feszültség: 230 V
Garancia: 12 hónap
Csomagolás méretei: 75x45x35 cm

Hasonló termékek:

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÓ KÉSZÜLÉK HORDOZHATÓ ELW-051 - ELKON

Cikkszám: ELW-051

Ár:49 990 Ft
Jutalom: 1000 pont

Kombi VIO / Galvánáram - ALVEOLA

Cikkszám: AE50803

Ár:69 999 Ft
Jutalom: 1400 pont

Elegante Platinum T9 Multi - E-SHOP
Modular Plus 4 az 1-ben készülék - ALVEOLA

Cikkszám: AE50332

Ár:319 999 Ft
Jutalom: 6400 pont

Elegante Platinum T9 Multi - E-SHOP
RÁDIÓFREKVENCIA / KAVITÁCIÓ / VÁKUUM KOZMETIKAI KÉSZÜLÉK - ELKON

Cikkszám: ELW602

Ár:349 990 Ft
Jutalom: 7000 pont

Elegante Platinum T9 Multi - E-SHOP
6in1 KOZMETIKAI KÉSZÜLÉK VIO VACUUM SPRAY IONTO ULTRA PEELING - ELKON

Cikkszám: E4506

Ár:199 990 Ft
Jutalom: 4000 pont

Elegante Platinum T9 Multi - E-SHOP
ELEGANTE 2in1 VIO + HIDROABRÁZIÓ KÉSZÜLÉK 882 - E-SHOP

Cikkszám: 124220

Ár:94 890 Ft
Jutalom: 1898 pont

Elegante Platinum T9 Multi - E-SHOP
2in1 KOZMETIKAI KÉSZÜLÉK HIDROABRÁZIÓ + ULTRAHANG - ELKON

Cikkszám: ECZJ-602

Ár:14 990 Ft
Jutalom: 300 pont

Elegante Platinum T9 Multi - E-SHOP
2in1 KOZMETIKAI KÉSZÜLÉK ULTRAHANG / VIO E4501 - ELKON

Cikkszám: E4501

Ár:79 991 Ft
Jutalom: 1600 pont

Elegante Platinum T9 Multi - E-SHOP
ELEGANTE 2in1 VIO + 2 FEJES ULTRAHANG KÉSZÜLÉK - E-SHOP

Cikkszám: 124147

Ár:62 200 Ft
Jutalom: 1244 pont

Elegante Platinum T9 Multi - E-SHOP
SMART 2in1 VIO ÉS FACELIFT GALVÁN KÉSZÜLÉK - E-SHOP

Cikkszám: 124226

Ár:41 090 Ft
Jutalom: 822 pont