KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK /KÉSZÜLÉKEK /KEZELŐTORNYOK :

Modular Plus kezelőgép állvány gőzölővel, nagyítós lámpával - ALVEOLA

Cikkszám: AE503052S
Súly: 31 kg

Ár:299 990 Ft
Jutalom: 6000 pont

db Kosárba
   
Leírás:
Modular Plus kezelőgép állvány gőzölővel, nagyítós lámpával
AE503052S


Az Alveola új Modular Plus kezelőgép tornya és az ahhoz szabadon összeválogatható kezelőgépek a kompromisszumokat nem tűrő felhasználóknak készültek. Az arc és testkezelésekhez ideális eszközökből felépíthető kezelőgép állvány teljesen a kozmetikusok igényeire szabható magas minőség és kiemelkedő funkciók mellett. A sorozat alapját az AE503052S állvány adja, melyen alaptartozékként nagyítós lámpát, és digitális gőzölőt is találhatunk.
A nagyítós lámpa LED-es fényforrása hosszabb élettartamot, gazdaságosabb működést és vibrálásmentes megvilágítást tesz lehetővé. Így akár a körfénycsöves lámpáknál tapasztalható korábbi szemfáradás is kiküszöbölhető. Az állítható fényerővel mindig a napszaknak, vagy az adott problémának megfelelő megvilágítással dolgozhatunk. A lámpa 3 dioptriás nagyító képessége elegendő a kozmetikai tisztításhoz, vagy a szálankénti szempilla-hosszabbítás végzéséhez is. Extra 17cm-es átmérőjű üvegfelületével kimagaslóan magas torzításmentes nagyítási felületet ad, ami miatt orvosi felhasználáshoz is alkalmazható.
- Fényforrás: LED
- Nagyító képesség: 3D
- Lencse átmérő: 17cm Ø
- LED fénykör átmérő: 24cm Ø
- 3 lépésben állítható fényerősség
- Felhajtható karcolást és napfény okozta gyulladást gátló védőfedél
- Teljesítmény 8W
- 1,6 m hálózati kábel
A kezelőgép torony egy a 21. sz. kozmetikai igényeihez igazított digitális gőzölőt is tartalmaz, mellyel nem csak a hagyományos, de az illóolajokkal dúsított gőzölés lehetőségeit is maradéktalanul kiaknázhatjuk. Az eszköz beépített termosztátja gyors vízfelmelegítést és egyenletes gőzelosztást biztosít. Ózon funkciójával pedig minden esetben „szennyeződés-mentes” gőzpárával kezelhetjük vendégeink bőrét. Digitális vezérlésével nem csak a pontos kezelési időt állíthatjuk be, de információt kaphatunk a tartályban lévő víz kifogyásáról is.
- Digitális vezérlés
- Kezelési idő számláló
- Gőzintenzitás állítás
- Kapcsolható ózon
- Illóolaj filter
A Modular sorozat további termékei:
AE50332 Modular Plus 4 az 1-ben multifunkciós készülék
AE50333 Modular Plus rádiófrekvenciás készülék
AE50334 Modular Plus Kombi UH peeling és gyémántfejes dermabrázió
AE50336 Modular Plus 2 az 1-ben gyémántfejes és mikrodermabráziós készülék
AE50337 Modular Plus 3 fejes ultrahangos készülék
AE50338A Modular Plus kavitációs ultrahang készülék

A termékfotó egy komplett kezelőgép állványt ábrázol. A nagyítós lámpán és gőzölőn kívüli további készülékeket az állvány nem tartalmazza!

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az Alveola saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.