KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK /KÉSZÜLÉKEK /MULTIFUNKCIÓS :

RÁDIÓFREKVENCIA / KAVITÁCIÓ / VÁKUUM KOZMETIKAI KÉSZÜLÉK - ELKON

Cikkszám: ELW602
Súly: 5.24 kg

Ár:249 990Ft  219 991 Ft
Akció vége: 2021-09-19
Jutalom: 4400 pont

db Kosárba
   
Leírás:
Az ELW-602 ELKON-készülékkel növelje szolgáltatásainak számát ezzel együtt szalonja színvonalát!
A készülék alkalmas KAVITÁCIÓ-s, RÁDIÓFREKVENCIA-s, VÁKUUM-os kezelések végzésére.
Kiemelendő, a vákuum fej kialakítása mely lehetővé teszi bipoláris rádiófrekvencia és vákuum kezelések együttesen- egyidőben történő használatát is.
RÁDIÓFREKVENCIA. (készülékekről általában):
A kozmetika, a kozmetológia és az esztétikai orvoslás fejődésével egyre nagyobb az igény a vendégek részéről a gépes kezelések iránt, amelyek általában véve jelentősen javítják a bőr minőségét, és optimális megoldást kínálnak a bőrproblémákra. A rádiófrekvenciás kezelések mind több szalon kínálatának válnak stabil részévé. Népszerűségüket szemmel látható eredményességükön túl nem mellesleg annak köszönhetik, hogy fájdalommentesen és mellékhatások különösebb kockázata nélkül alkalmazhatóak. A non - invazív eljárás alkalmazásának első számú területe ma különösen a bőrfiatalítás, a bőrmegújítás és a ráncok mérséklése.
A rádiófrekvenciás hullám elektromágneses hullám, amelyet három tulajdonsága határoz meg: a frekvenciája, az energiája és a pólusok száma.
KAVITÁCIÓ-s elven alapuló zsírbontás:
Ez a FORRADALMIAN ÚJ KEZELÉSI MÓD maximális biztonsággal alkalmazható a következő problémákra: narancsbőr (cellulit) kezelésére, zsírpárnák eltűntetésére, nyirokkeringés javítására és az ödémák csökkentésére.
A kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból – a nyomás esése következtében – hirtelen gáz fázisba megy át.
A kavitáció a testen belül, a kötőszövetben irányítottan zajlik le és az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal a zsírsejtek irányítottan roncsolhatók.
A 40.000 Hz-es kavitációs ultrahangjelenség lehetővé teszi vastagabb zsírrétegbe való bejutást.
VÁKUUMMASSZÁZS
Nem a hagyományos értelemben vett masszázsok közé tartozik, hanem az alakformáló, méregtelenítő kezelések közé. A vákuummasszázs a kézi nyirokmasszázs egy speciális formája. Az eljárás egyesíti magában a hagyományos köpölyözést és a nyirokmasszázst. Vérkeringést, nyirokkeringést javító, és immunrendszert aktiváló hatását többféle probléma esetén is felhasználhatjuk.
Hogyan hat a vákuummasszázs?
Ez a sajátos technika felfokozza a nyirokáramlást, és a vérkeringést. A nyirokkeringés akár ötvenszeresére is felgyorsulhat, ami biztosítja a salakanyagok elszállítását a szervezetből. A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erosödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen egyaránt segítheti. 
Mire használják?
- A vákuummasszázs rendkívül alkalmas a narancsbőr (cellulit) megszüntetésére, megelőzésére. 
- Terhességi és nyúlási csíkok (striák) kezelésére is alkalmazható módszer. Ekkor a köpölyözőt a csíkok mentén mozgatják, míg a csíkok ki nem vörösödnek. 
- A módszert ultrahanggal és izomstimulálóval kiegészítve a mell kezelésére, feszesítésére is használják.
- Gyakran alkalmazzák méregtelenítő, regeneráló kúrák kiegészítéseként.
- Alsó végtagokon, vagy arcon fellépő ödémák megszüntetésére.
A vákuum fej kialakítása olyan, hogy lehetővé teszi bipoláris rádiófrekvencia és vákuum kezelések együttesen- egy időben történő használatát is.Rádiofrekvencia Kavitáció Vákuum
Rádiofrekvencia Kavitáció Vákuum
Rádiofrekvencia Kavitáció Vákuum
Rádiofrekvencia Kavitáció Vákuum
Rádiofrekvencia Kavitáció Vákuum
Rádiofrekvencia Kavitáció Vákuum