KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK /KÉSZÜLÉKEK /HATÓANYAGBEVITEL :

THERMO HIDEG-MELEG VASALÓ LCD DIGITÁLIS KOZMETIKAI KÉSZÜLÉK - ELKON

Cikkszám: ELW057
Súly: 0.52 kg

Ár:29 990 Ft
Jutalom: 600 pont

db Kosárba
   
Leírás:
Ez az ELW-057 készülék - szemben más hasonlókkal - a beépített mérőszondák segítségével valóban a beállított értéken tartja a Hideg- és a Meleg kezelőfej hőmérsékletét!
Mire jó a HIDEG-MELEG therápiás arcvasaló?

A HIDEG-MELEG therápiás elektrokozmetikai eljárással nagyon egyszerűen növelhető a hatóanyagos krémek bőrbe való bejuttatása, majd azon belül tartása és felszívódása. Segítségével és a többi kezelési mód együttes használatával még látványosabb eredményeket lehet elérni a kezeléseinkkel.
MELEG vasaló:
A Meleg bőrvasalással a kezelt bőrfelületet a testhőmérséklet fölé emelve (kellemes 40–42 Celsius fokra) a pórusok kinyílnak, a vérerek kitágulnak, a sejtek tápanyag- és oxigénellátása fokozódik. A bőrre felvitt hatóanyagos krémek könnyen beszívódnak a mélyebb rétegekbe.
HIDEG vasaló:
A Hideg vasalóval (12-18 Celsius fok) az előzőleg megnyitott pórusok azonnal lezárhatók, így az úgynevezett „hatóanyag csapda” effektus áll be. Ennek köszönhetően a  bevitt tápanyagok bennmaradnak, ezáltal 100%-os hatékonyságot tudnak kifejteni.
Milyen hatásai vannak a HIDEG-MELEG arcvasalásnak?
A HIDEG-MELEG vasalás rendszeres alkalmazása a bőr felsőbb és alsőbb rétegeinek, valamint a vérereknek a rugalmasságát növeli, gyorsítja a hatóanyag-bevitelt, serkenti a bőr vérkeringését és anyagcseréjét, feszesebb bőrt eredményez.
A HIDEG-MELEG váltakozás hatására a hajszálerek állapota javul, az erek rugalmasabbak lesznek.

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az ELKON cosmetic saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.

Hideg - Meleg vasaló
Hideg - Meleg vasaló

Hideg - Meleg vasaló
Hideg - Meleg vasaló