KOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK KÉSZÜLÉKEK ALAKFORMÁLÁS :

Elegante Platinum T8108 nyomásterápia - infra - elektrostimuláció - E-SHOP

Cikkszám: 148122
Súly: 19.8 kg
Ár:515 900 Ft
Jutalom: 10318 pont
db
5-10 munkanap !
Leírás:
Innovatív karcsúsító és feszesítő eszköz a tökéletes alakért
A gondosan megtervezett professzionális Elegante Platinum T8108 készülék az infravörös és elektrostimulációs pressoterápiához támogatja a test korrekciós folyamatait. Zsírbontó, nyirokelvezető és bőrfeszesítő funkciókkal van ellátva. Ez biztosítja a jelentős hatások elérésének lehetőségét a test modellezése során. A szépségkombájn tökéletes megoldás a szépségszalonok számára, lehetővé téve a kezelések kínálatának jelentős bővítését.

Átfogó cselekvés a hatékony eredményekért
Egy modern testsúlycsökkentő készülék elektromos impulzusokat, infravörös sugárzást és légzsákokat használ a zsírsejtek lehető leghatékonyabb csökkentésére. Ezenkívül alacsony frekvenciájú elektromos áram segítségével javítja a bőr rugalmasságát, felgyorsítja a vérkeringést és ellazítja az izmokat. Befolyásolhatja az Ön által használt kozmetikumok hatóanyagainak hatékonyságát is. Ez az átfogó megoldás gyulladáscsökkentő és alvásminőség-javító funkciókat is tartalmaz. Jelentős fogyás után javítja az alakját.

Intuitív LED kijelző
A tiszta, nagy kijelző lehetővé teszi a kezelések kulcstényezőinek folyamatos nyomon követését. Az érintésérzékeny, átlátszó felület magas funkcionalitást és intuitív kezelést biztosít. A panel precíz vezérlést tesz lehetővé , lehetővé téve az idő egyszerű beállítását, a paraméterek beállítását és a különféle üzemmódok közötti választást. Könnyűvé és kellemessé teszi a készülék kezelését, valamint lehetővé teszi a vevő egyéni preferenciáihoz és igényeihez való igazítását .

Átfogó alakformáló támogatás
Az Elegante Platinum T8108 készülékben alkalmazott modern technológiák olyan innovatív megoldásokat kínálnak, amelyek nemcsak az alakformálást támogatják, hanem az általános egészségi állapotra is jótékony hatással vannak .

Pressoterápia
A pressoterápia, azaz a nyomásos masszázs a készülék fő funkciója. Nyirok- és keringési rendszerre hat, nyirokelvezetéssel, vákuumszivattyún keresztül megfelelő sorrendben kitöltve a nyomóruha kamráit. Hatékonyan serkenti a nyirokrendszert, felgyorsítja a méreganyagok eltávolítását. A pressoterápia az anticellulit terápia egyik leghatékonyabb módszere is, amely támogatja a visszamaradt folyadékok és az anyagcsere salakanyagok csökkentését.

Távoli infravörös
A távoli infravörös alapú funkciók átfogó megoldást jelentenek, amely támogatja az alakformálást és az általános egészségi állapot javítását. Mélyen a bőrrétegekbe nyúlva lebontja a zsírsejteket, támogatja a különféle vegyületek eltávolítását és serkenti a nyirokrendszert. Az alkalmazott technológia előnyei közé tartozik: az anyagcsere felgyorsítása, a zsír eltávolítása, az izom- és ízületi fájdalmak csökkentése, a gyulladások megszüntetése, a vérkeringés és a testnedvek keringésének javítása. A funkció átfogó támogatást nyújt az egészséges életmódhoz, emellett anticellulit tulajdonságokkal rendelkezik, és felgyorsítja a regenerációt edzés vagy sérülések után.

Elektrostimuláció
Az elektrostimuláció egy nagyszerű funkció, amely elektromos impulzusokat használ az izmok stimulálására. Az impulzusok intenzitásának és frekvenciájának precíz szabályozásával a készülék az egyes izomcsoportokra hat, és összehúzódásukat idézi elő. Az elektrostimuláció kulcsszerepet játszik a testformálásban, a zsírszövet csökkentésében és az izmok formálásában. Segít a bőr rugalmasságának javításában is. A készülék átfogó támogatást nyújt azoknak, akik mind alakjukról, mind általános egészségi állapotukról szeretnének gondoskodni.

Rendelkezésre álló módok és beállítási lehetőségek
A készülék számos üzemmódot és széles körű beállítási lehetőséget kínál, személyre szabott felhasználói élményt biztosítva. A cselekvés helyének kiválasztása lehetővé teszi a test bizonyos területein történő koncentrált cselekvést. Az elérhető kezelési idők rugalmassága 1 és 60 perc között, lehetővé teszi a kezelések személyre szabását az egyéni preferenciákhoz. Az infravörös tartományban 8 intenzitási szint közül választhat, a működési mélységet az Ön igényei szerint állíthatja be. Nyomásmasszázs esetén 3 különböző mód és 10 intenzitási fokozat áll rendelkezésre, mellyel az Ön elvárásaira szabott kezelést állíthat össze. Ami az elektrostimulációt illeti, az intenzitás 8 szintre állítható, és 5 féle mód közül választhat, ami lehetővé teszi, hogy a stimulációt saját igényei szerint állítsa be. Ennek eredményeként az eszköz átfogó vezérlést biztosít az összes releváns paraméter felett, lehetővé téve a munkamenet konfigurálását a felhasználó preferenciáinak és céljainak megfelelően.

Futurisztikus kialakítás a sokoldalú felhasználás érdekében
Egy innovatív és modern kialakítású készülék, amely nemcsak esztétikájával hívja fel magára a figyelmet, hanem kiváló funkcionalitást is biztosít. A készülék kulcseleme, az öltöny strapabíró anyagból készült, amely nem csak a működési hatékonyságot maximalizálja, hanem minden használat után könnyű és gyors tisztítást is garantál. Puha és kényelmes, tépőzárral széles körben állítható szerkezete lehetővé teszi, hogy különféle testalkatú és testtípusú vásárlókat szolgáljon ki. A készülék talpának alján csúszásgátló elemek biztosítják a stabilitást használat közben. Az Elegante Platinum T8108 készülék gondos kialakításának köszönhetően stílusos megjelenésű, ugyanakkor a vásárlók igényeit is kielégíti, biztosítva a kényelmet és a sokoldalú felhasználást.

A készülék és az "öltöny" méretei a képek között láthatók.

Kérjük, használat előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.
A készlet tartalma: készülékalap, ruha légkamrákkal, gumiszalag, elektródák, kábelek, tápegység, biztosíték, használati utasítás.

Adatok:
Üzemidő: 1-60 perc
Teljesítmény: 350 W
Feszültség: 220 V
Garancia: 12 hónap
Csomagolás méretei: 69x45x50 cm

Hasonló termékek:

Elegante Platinum T8108 nyomásterápia - infra - elektrostimuláció - E-SHOP
Modular Plus Kavitációs ultrahang készülék - ALVEOLA

Cikkszám: AE50338A

Ár:199 999 Ft
Jutalom: 4000 pont

Elegante Platinum T8108 nyomásterápia - infra - elektrostimuláció - E-SHOP
Elegante Platinum T8 fiatalító alakformáló többfunkciós 7in1 - E-SHOP

Cikkszám: 129327

Ár:797 700 Ft
Jutalom: 15954 pont

Elegante Platinum T8108 nyomásterápia - infra - elektrostimuláció - E-SHOP
Elegante Platinum T9116 elektrostimulációs készülék - E-SHOP

Cikkszám: 148161

Ár:203 600 Ft
Jutalom: 4072 pont

Elegante Platinum T8108 nyomásterápia - infra - elektrostimuláció - E-SHOP
EMS IZOMSTIMULÁLÓ FOGYASZTÓGÉP - E-SHOP

Cikkszám: 100679

Ár:137 490 Ft
Jutalom: 2750 pont

Elegante Platinum T8108 nyomásterápia - infra - elektrostimuláció - E-SHOP
MS8-P MYOSTIMULÁTOR (FOGYASZTÓGÉP) - ELKON

Cikkszám: P1007

Ár:199 000 Ft
Jutalom: 3980 pont

Nyomásterápia - ALVEOLA

Cikkszám: AE50826

Ár:319 999 Ft
Jutalom: 6400 pont

Ingeráramos Alakformáló készülék - ALVEOLA

Cikkszám: AE50905

Ár:119 998 Ft
Jutalom: 2400 pont

Elegante Platinum T8108 nyomásterápia - infra - elektrostimuláció - E-SHOP
Mikrodermabrázió + görgős-vákuumos-cellulit masszázs AM60 - E-SHOP

Cikkszám: 115781

Ár:137 000 Ft
Jutalom: 2740 pont

FaceLifter mikromasszázs és EMS arclifting készülék - ALVEOLA

Cikkszám: AE5008A

Ár:20 999 Ft
Jutalom: 420 pont

Elegante Platinum T8108 nyomásterápia - infra - elektrostimuláció - E-SHOP
Elegante Platinum T6 alakformáló többfunkciós 4in1 - E-SHOP

Cikkszám: 129328

Ár:706 900 Ft
Jutalom: 14138 pont

Elegante Platinum T8108 nyomásterápia - infra - elektrostimuláció - E-SHOP
NYOMÁSTERÁPIÁS KÉSZÜLÉK 8 zónás AUT6014-8 - ELKON

Cikkszám: AUT6014-8

Ár:249 000 Ft
Jutalom: 4980 pont