KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS SYIS ampullák :

SYIS Vitamin Cocktail 10 x 3ml - E-SHOP

Cikkszám: 110965
Súly: 0.08 kg
Ár:5 590 Ft
Jutalom: 112 pont
db
Leírás:
VITAMIN KOKTAIL
10 x 3 ml ampulla

Minden bőrtípusra tervezve. Különösen a táplálást és regenerációt igénylő bőrre ajánljuk. A C-vitamin, a mangógyümölcs és az acerola kivonat erős antioxidáns, fényesítő és rugalmasságnövelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Az ampullák panthenol, PP-vitamin és hialuronsav tartalmának köszönhetően szabályozzák a hám hámlását, ragyogóvá varázsolják a bőrt, erősítik a bőrt és védenek a kedvezőtlen külső tényezőktől.

Hatóanyagok:

Nátrium-hialuronát
A hialuronsav a szervezetben természetesen előforduló összetevő. Növeli a szövetek rugalmasságát (epidermisz, kollagén és elasztin rostok). Serkenti a hám és az irha regenerálódását. A hialuronsav mennyiségének csökkenése a bőr kiszáradásának és ráncosodásának egyik oka. Egyedülálló tulajdonsága a magas vízmegkötő és -megtartó képesség. A jól hidratált hám simává, feszessé, rugalmassá válik, és fokozza a hatóanyagok bejutását a bőrbe.
Panthenol
Panthenol, B5 provitamin. A B-vitamin minden élő bőr- és szőrsejtben megtalálható. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és felgyorsítja az epidermisz regenerációs folyamatait. Sima érzetet ad a bőrnek. Gyógyító, nyugtató és hidratáló tulajdonságokkal rendelkező összetevő. Könnyen behatol a bőrbe, csökkenti a hámrétegen keresztüli vízveszteséget és hatékonyan hidratálja a bőrt, puhává és rugalmassá teszi. Hasznos a sebek és kisebb bőrsérülések gyógyulásában, valamint a hegek kezelésében.
A niacinamid
PP/B3 vitamin javítja a bőr vérellátását, serkenti a kollagén szintézist az érett fibroblasztokban, csökkenti a finom ráncokat, rugalmasabbá teszi az UV sugárzás által károsodott bőrt. Erős antioxidáns, és megakadályozza a fotoöregedés folyamatát. A niacinamid újjáépíti a természetes védőgátat azáltal, hogy fokozza a ceramidok, zsírsavak és koleszterin szintézisét az intercelluláris térben, fokozza a hidratációt és táplálja a bőrt. Csökkenti az elszíneződést és akneellenes tulajdonságokkal rendelkezik.
Magnifera Indica Fruit (Mango) Extract
Mangógyümölcs kivonat, lágyító és védő tulajdonságokkal rendelkezik. Hidratálja és kondicionálja. Ez egy nagyszerű antioxidáns.
Malpighia Punicifolia Fruit Extract
Az Acerola kivonat gazdag A-, B- és C-vitaminforrás, valamint értékes antioxidánsok. Ránctalanító tulajdonságokkal rendelkezik, és lassítja a bőr öregedési folyamatait. Erősíti az ereket, javítja a színt, hidratál, kisimít és támogatja a kollagéntermelést. Tartalmaz még kalciumot, cinket, foszfort, vasat és β-karotint.
Segít csökkenteni az elszíneződéseket, csökkenti a keratinizációt és világosítja a bőrt. Felgyorsítja a gyógyulást, a szövetek növekedését és az anyagcsere folyamatokat. Védi a bőrt a szabad gyökök okozta károsodásoktól.
Tejsav
A tejsav hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, köszönhetően annak, hogy behatol az epidermisz stratum corneumába. Lágyítja és hámlasztja a bőrkeményedést.
Troxerutin - Troxerutin
Egy növényi bioflavonoid (a rutin származéka), gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, harcol a szabad gyökök ellen, meghosszabbítja a C-vitamin hatását - ez egy antioxidáns. Erősíti és lezárja az ereket, csökkenti a bőrpírt, megelőzi a bőr kipirosodását, csökkenti a duzzanatot (a szem alatt is). Éres bőrre és rosaceára ajánlott.

A 3 ml-es üvegfiola a legmagasabb koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat.
A termék steril, eldobható ampullákba csomagolásakor megőrizzük a hatóanyagok mikrobiológiai tisztaságát és stabilitását.
Az aszeptikus csomagolás garantálja az ampulla maximális biztonságát és ideális tárolási feltételeit.
Az üvegampullák nem lépnek reakcióba a szérum összetevőivel.
Fejlett formula, amely ideális speciális feladatokhoz - regeneráció, bőrfeszesség növelése, zsíros bőr normalizálása vagy elszíneződés elleni küzdelem.
A vizes állag a készítmény bőrbe való jobb felszívódását és az ampulla felhasználásának lehetőségét jelenti a berendezéssel végzett kezelések során, beleértve az ultrahangot, mikrotűs/tű nélküli mezoterápiát, oxigén infúziót, mikrodermabráziót, rádiófrekvenciát vagy masszázst követően.
Az ampullák összetétele természetes kivonatokon, vitaminokon és ásványi anyagokon alapul.
A bőrtípusnak megfelelően vannak kifejlesztve, így könnyebben kiválasztható a megfelelő készítmény.
Egy ampulla elegendő egy teljes arc-, nyak- és dekoltázskezeléshez.
Az ampullák használatakor érdemes kiegészíteni a sorozat kozmetikumaival, mert ezzel fokozódik a hatás.
Ampulláink használata után a bőr puhává, bársonyossá válik, hidratáltsága és táplálása fokozódik. Ez egyfajta erőinjekció a bőrnek!

 

Hasonló termékek:

SYIS Vitamin Cocktail 10 x 3ml - E-SHOP
SYIS Helix Extract 10 x 3ml - E-SHOP

Cikkszám: 112833

Ár:5 800 Ft
Jutalom: 116 pont

SYIS Vitamin Cocktail 10 x 3ml - E-SHOP
SYIS Strenghtening And Soothing 10 x 3ml - E-SHOP

Cikkszám: 101843

Ár:5 280 Ft
Jutalom: 106 pont

SYIS Vitamin Cocktail 10 x 3ml - E-SHOP
SYIS Amino-Complex 10 x 3ml - E-SHOP

Cikkszám: 142680

Ár:5 280 Ft
Jutalom: 106 pont

SYIS Vitamin Cocktail 10 x 3ml - E-SHOP
SYIS Normalizing 10 x 3ml - E-SHOP

Cikkszám: 110229

Ár:4 890 Ft
Jutalom: 98 pont

SYIS Vitamin Cocktail 10 x 3ml - E-SHOP
SYIS Revital 10 x 3ml - E-SHOP

Cikkszám: 142681

Ár:3 050 Ft
Jutalom: 61 pont

SYIS Vitamin Cocktail 10 x 3ml - E-SHOP
SYIS Nourishing-Moisturizing 10 x 3ml - E-SHOP

Cikkszám: 101844

Ár:5 590 Ft
Jutalom: 112 pont

SYIS Vitamin Cocktail 10 x 3ml - E-SHOP
SYIS Lifting 10 x 3ml - E-SHOP

Cikkszám: 109464

Ár:6 860 Ft
Jutalom: 137 pont