KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /ANACONDA /HYALURONSAVAS FESZESÍTŐ :

RÁNCSIMÍTÓ KRÉM HYALURONSAVVAL 50ml - ANACONDA

Cikkszám: 8006785

Lakossági ár:3 200 Ft
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Jutalom: 64 pont

db Kosárba
Leírás:
RÁNCSIMÍTÓ KRÉM HYALURONSAVVAL 50 ML
Mélyhidratáló és ránctalanító hatású nappali krém, melynek speciális hatóanyagai stimulálják a sejtmegújulási folyamatokat, és javítják a bőr saját kollagén termelését. Látható eredményt mutat a ráncok kezelésében, míg egyéb hatóanyagai feltöltik a száraz, dehidratált bőrt. Vitalizál és erővel tölti fel a kötőszövet bazális sejtjeit.
Hatóanyagai: Hyaluronsav, Kollagén, Elasztin, Körömvirág-kivonat, Mandulaolaj, E-vitamin

Hyaluronsavas feszesítő
Ráncfeltöltő családunkat a 2010-es évben vezettük be a piacra, amely azóta is nagy népszerűségnek örvend kozmetikusaink körében. A négytagú termékcsaládot az arcbőr megfelelő ápolására és fiatalságának megőrzésére fejlesztettük ki. A termékek hyaluronsavat tartalmaznak, melyről köztudott, hogy vízmegkötő képessége egyedülálló, így tudja biztosítani az erős és rugalmas kötőszövetet, ezáltal nagyban hozzájárulva a bőr teltségének és fiatalságának megőrzéséhez.
A kezelés után a bőrünk érezhetően simább és feszesebb lesz, rugalmasabbá válik, valamint ráncaink szemmel láthatóan enyhülni fognak. A kezelés késlelteti a bőr öregedési folyamatát, arcvonásaink finomabbak lesznek, bőrünk fiatalabbnak látszik.
1.    A kezelés első lépése a szérum használata, amely regenerál és nem utolsó sorban hidratál, ezért minden bőrtípusra ajánljuk használatát.
2.   A kezelésben második lépésként használjuk a Feszesítő Szemránckrémet, mely egy könnyen felszívódó, kifejezetten a szemkörnyék ápolására alkalmas krém.
3.    Harmadik lépésként illetve befejező krémként is alkalmazhatjuk a Ráncsimító Krémet, mely egy Hyaluronsavval valamint UVA/UVB filterrel ellátott nappali krém.
4.    Befejező lépésként ajánljuk a Bőrfeszesítő Maszkot, amely egy alginát pormaszk, vízzel higítva helyezhető fel a bőrre, majd 15 percnyi hatóidő után egyben eltávolítható. A maszk zárt kötést hoz létre a bőr felületén, amely alatt speciális mikroklíma alakul ki – ezáltal fokozva a maszk alá felvitt hatóanyagok és a maszk anyagainak felszívódását a bőrben.