KOZMETIKUM-PROFESSZIONÁLIS /HELIA-D professional /Retinoid Sorozat :

Bőrfiatalító Szérum 2% Granactive Retinoid 15 ml - Helia-D

Cikkszám: TPR62001510

Lakossági ár:5 350 Ft
Szakmai ár:Jelentkezzen be!
Jutalom: 107 pont

db Kosárba
   
Leírás:
3 termék, egyre magasabb hatóanyag-tartalommal:
Start: 1% Granactive Retinoid
Medium: 2% Granactive Retinoid
Max: 3% Granactive Retinoid

3-as koncepció:
Bőrünk igénye különböző, így lehet, hogy egyes bőrtípusok számára az 1%-os szérum hozzá el a kívánt hatást. Az is lehet, hogy 2%-ot vagy 3%-ot kíván a bőr. Javasoljuk, hogy a legalacsonyabb hatóanyag-tartalmú formulával kezdjen és fokozatosan haladjon.

A termék hatása:
Gyors, látványos, ugyanakkor hosszantartó hatást biztosít a ráncok méretének, mélységének és számának csökkentésében. Granactive Retinoid és peptid tartalmának köszönhetően javítja a bőr textúráját, segít kisimítani a ráncokat. Hatóanyagai segítenek visszanyerni a bőr feszességét, fokozzák a kollagén termelést, ezáltal növelik a bőr rugalmasságát. Segítenek továbbá a hiperpigmentáció csökkentésében, elmulasztásában. Antioxidánsokban gazdag formulája támogatja a bőr védekezőképesség a káros környezetei hatásokkal szemben.

Milyen anyagokat tartalmaz?
Granactive Retinoid: Hidroxipinakolon-retinoát (HPR) tartalmú hatóanyag komplex. A retinol és a HPR egyaránt kiváló összetevők a bőr számára, azonban néhány jelentős különbség van a közöttük. Egyes kutatások szerint például a retinolhoz képest a HPR akár 15 órán keresztül hatékony marad a bőrben, emellett szintén mellette szól, hogy stabilabb és kevesebb bőrirritációt okoz, mint a retinol. Csökkenti a pigmentációs foltokat és a ráncok megjelenését. Redukálja a faggyútermelést, minimalizálja a pórusokat és javítja a bőr textúráját. Fokozza a kollagén és elasztin termelést, amelyek elengedhetetlenek az arcbőr tökéletes hidratálásához, illetve segítenek visszaadni a bőr feszességét és rugalmasságát.
XEP™-018: Peptid, amely azonnali és tartós hatást nyújt, mivel felhalmozódik és folyamatosan beépül, ezzel segítve a bőr helyreállítását, a kollagén-szint növekedését. Használatával a mély ráncok, a szarkalábak és a homlok ráncai láthatóan csökkennek.
Tocopheryl Acetate: Az E-vitamin egyik formája, antioxidáns, amely segíti a szabad gyökök által okozott károsodás leküzdését és elősegíti a bőr gyógyulását. Ezenkívül nedvességet biztosít és erősíti a bőr védőgátját a nedvességvesztés megelőzése érdekében.
Jojobaolaj: Természetes növényi olaj, amely mind a zsíros, mind a száraz bőr számára remek hidratáló anyag, emellett gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik.