WELLNESS Masszírozó Fotel :

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP

Cikkszám: 143080
Súly: 110 kg
Ár:1 118 500 Ft
Jutalom: 22370 pont
db
NEM ELÉRHETŐ!
Leírás:

A Sakura olyan minőség, amely örömet okoz.
A Sakura márkát azért hozták létre, hogy a legjobb minőségű masszázsszékeket hozzuk létre, amelyek még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégítik. A szakemberek által a masszázsmesterekkel folytatott konzultációk alapján kifejlesztett technológia rendkívül sikeres és kielégítő élményt garantál minden alkalommal, amikor valamelyik kifejlesztett üzemmódot bekapcsolja. A Sakura masszázsfotelek egyben nyújtanak kényelmet és egészséget. Relaxációra és meditációra is kiválóak. A felhasználók Európa-szerte nagyra értékelik őket, és javítják mindegyikük életminőségét és egészségi szintjét.

Jó minőség:
A Sakura masszázsfoteleket mesteri precizitás, a legfejlettebb technológia és a felhasználó teljes kényelme jellemzi. Kiváló választás azoknak, akik a legjobb minőségű, otthonukban, irodájukban vagy munkahelyükön könnyen elérhető masszázsra vágynak. A fotel szerkezete masszív, a kárpit pedig kiváló minőségű ökológiai bőrből készült.

Funkciók széles választéka:
A Luxury 808 ("Luxury") modell egy masszázsfotel, amely számos beépített funkcióval rendelkezik, amelyek közvetlenül az újonnan kifejlesztett Sakura technológiákból származnak. A beépített csúcsminőségű Bluetooth hangszóró lehetővé teszi, hogy az Ön számára megfelelő zenét kapcsolja be, így maximalizálja elégedettségi szintjét.

Nagyon hosszú masszázsút:
A piacon elérhető többi modellhez képest a Sakura Luxury rendkívül hosszú masszázsúttal rendelkezik, amely a nyaktól a felső lábig nyúlik. A masszázs tehát kiterjed a teljes gerincre, a derékra, a csípőre, a fenékre és a hátsó combizmokra. A görgők egy 3D légzsákhoz vannak csatlakoztatva, amely szabályozza a légáramlást, hogy mozgassa őket a masszázs során. Ez ügyesebb masszázst tesz lehetővé, amely alkalmazkodik a hátához.

Testfelismerő rendszer:
Csak dőljön hátra, helyezze magát kényelembe, és kapcsolja be az egyik automatikus üzemmódot. A szék intelligensen masszírozza testét, akárcsak egy professzionális masszázsszalon látogatása során. A testforma-érzékelő rendszer felismeri a váll helyzetét, magasságát és testtípusát.

Egyszerű vezérlés kijelzős távirányítóval:
A szék vezérlése nem is lehetne egyszerűbb – a távirányítóját felhasználóbarátnak tervezték. Bármikor láthatja, hogy melyik masszírozó vagy légzsák aktív. Kézi üzemmódban növelheti a masszírozók intenzitását és sebességét is, az Ön igényeinek leginkább megfelelő módon irányítva a masszázs folyamatát. Irányítsd az időt, és állítsd be, hogy az egész 15, 20, 25 vagy 30 percig tartson. Automata üzemmódban 4 különböző üzemmód közül választhat, mindegyik 20 percig tart. Bármikor szüneteltetheti a beállítások elvesztése nélkül.

Automatikus programok és kézi vezérlés:
Hat programozott masszázstechnika mélyen ellazító masszázst tesz lehetővé, pozitív eredményekre összpontosítva. Az automatikus programokban felváltva használhatók, és átfogó támogatást és gyógyító hatást garantálnak a gerinc és az egész test számára. A manuális programban olyan technikák közül választhat, amellyel a test összes, egy részét vagy valamelyik pontját masszírozhatja. Ezenkívül beállíthatja a görgők sebességét és hatásuk szélességét az egyes testrészeken.

Hatékony masszázstechnikák:

Gyúrás: Olyan masszázstechnika, amelyben nyomást gyakorolnak a felületes és mély szövetekre, hogy meggyógyítsák a feszes izmokat, növeljék a rugalmasságot és csökkentsék a fájdalmat az izom kollagénrostjainak lebontásával és átrendezésével. Ez a technika csökkentheti a stresszhez és a szorongáshoz kapcsolódó érzelmek érzését is.

Kopogás: A hátsó terület ismételt nyomásának ütögető mozdulattal történő kifejtését jelenti. A sorozat folyamatos és rövid impulzusokban történik, amelyek ellazítják a hátizmokat.

Gyúrás és kopogás: Ez a technika lehetővé teszi az izmok nagyobb ellazulását és ellazulását. A dinamikus kopogtatásnak és a lassabb dagasztásnak köszönhetően az egész testre pozitív hatással lesz.

Gyúrás és ütögetés: Ez egy masszázstechnika, amely ötvözi a kopogtatást és a dagasztás technikákat. Ez a technika csökkenti a fájdalmat, segít enyhíteni a feszültséget a hátában, és terápiás módon ellazítja.

Koppintás: A koppintás nagyszerű módja a merevség eltávolításának, a vérkeringés javításának és a feszültség oldásának. Néha ütőmasszázsnak is nevezik, a koppintás gyors ütések sorozata, amelyek stimulálják az izmokat és a kötőszövetet.

Shiatsu: A shiatsu masszázs ugyanazokat a technikákat használja, mint az akupresszúra, és valójában a shiatsu "ujjnyomást" jelent, és nyújtást, nyomást és forgatást használ a teljes test helyreállító hatásának biztosítására, amely csökkentheti a stresszt, az izomfájdalmat, a szorongást és a depressziót. A Shiatsu masszázs mögötti filozófia meglehetősen régi, és azon az elgondoláson alapul, hogy az életenergiád vagy a ki (chi vagy qi) számos különböző energiacsatornán keresztül áramlik a testen. Ha fájdalmat érez egy bizonyos területen, ez az energiacsatorna blokkolva van. A Shiatsu masszázs enyhíti ezeket az elzáródásokat, és pihentető és élénkítő masszázst biztosít.


Nulla gravitációs mód
Egy nulla gravitációs kapszula valódi szimulációja. Érezd magad az űrben, és lebegsz a levegőben. Felejtsd el a Föld gravitációját. Ebben az üzemmódban a szív terhelése minimális, a gerincre és az ízületekre nehezedő nyomás csökken, és a test a legkényelmesebb, pihentető helyzetben van. Tökéletes a hatékony kikapcsolódáshoz és egyenletes alváshoz. Az üzemmód lehetővé teszi az ülés dőlésszögének beállítását 110 és 170 fok között.

Teljes test masszázs légzsákokkal
Ahol a masszázsfejek mechanizmusa nem ér el, ott a légzsákok ellátják feladatukat. A szék kulcsfontosságú részein (lábakhoz, lábakhoz, csípőhöz, karokhoz és vállakhoz) elhelyezett légzsákkészlet a nyomásvisszahúzás és a felfújás elve alapján masszírozza a testet. Ez a kompressziós stílus serkenti a nyirokrendszert a méreganyagok eltávolítására a szervezetből. A kompressziós vagy szorító masszázs nagyszerű módja a csípő és a comb feszültségének enyhítésére.

A derék és a hát felmelegítése
A szénszálas borogatással történő fűtés gyors, stabil, hatékony és mindenekelőtt nagyon biztonságos. A melegítés különösen ősszel és télen lesz hasznos, még kellemesebb masszázsélményeket biztosítva.

Lábmasszázs
A lábfejhez a szék háromlépcsős masszázst alkalmaz, amely kaparásból, dagasztásból és shiatsuból áll egyben. Ezenkívül a légzsákok nyomást gyakorolnak a vádlira, az Achilles-ínra és a sarkára.

Tökéletes professzionális szalonba vagy otthonra.
Mindenekelőtt a nap bármely szakában könnyedén ellazulhat, különösen egy fárasztó nap vagy edzés után. A fotel kedvenc társává válhat, és örömet szerezhet vendégeinek. Csodálatos esztétikájával tökéletesen illeszkedik nappalijába vagy irodai berendezés elemeként. Értékes kiegészítője lesz munkahelyének, amelyet ügyfelei értékelni fognak. Az ülés elmozdításának speciális funkciója lehetővé teszi a falhoz való rögzítését, ami helyet takarít meg.

Műszaki adatok:
• Modell: Luxury 808
• Feszültség: 220 V/50 Hz
• Teljesítmény: 130 W
• Súly: 130 KG
• Max. terhelés: 150 kg
• Anyaga: Környezetbarát; öko bőr.
• Csomagolás mérete: 1860*900*800 mm
• Beépítési mód: Fotel további összeszerelés nélkül.

 

 

Túlsúlyos / terjedelmes termék! Megrendelése előre utaláshoz köthető! Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az ELKON cosmetic Kft. saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.

Hasonló termékek:

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
Sakura Comfort 806 Masszázsfotel barna-fekete - E-SHOP

Cikkszám: 141143

Ár:884 200 Ft
Jutalom: 17684 pont

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
PAPÍRLEPEDŐ ÁGYTAKARÓ PE fólia bevonattal 50mx60cm (61Ft/m) - REG

Cikkszám: 1606

Lakossági ár:3 153 Ft
Szakmai ár: -
Jutalom: 63 pont

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
Sakura Standard 801 Masszázsfotel fekete-piros - E-SHOP

Cikkszám: 148098

Ár:738 600 Ft
Jutalom: 14772 pont

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
Sakura Standard 801 Masszázsfotel szürke - E-SHOP

Cikkszám: 143078

Ár:738 600 Ft
Jutalom: 14772 pont

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
Sakura Comfort 806 Masszázsfotel Sportos szürke - E-SHOP

Cikkszám: 133153

Ár:884 200 Ft
Jutalom: 17684 pont

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
Sakura Classic 305 Masszázsfotel Blue - E-SHOP

Cikkszám: 147321

Ár:422 000 Ft
Jutalom: 8440 pont

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
Sakura Classic 305 Masszázsfotel barna - E-SHOP

Cikkszám: 147322

Ár:422 000 Ft
Jutalom: 8440 pont

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
Sakura Comfort 806 Masszázsfotel Sportos fekete - E-SHOP

Cikkszám: 133152

Ár:884 200 Ft
Jutalom: 17684 pont

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
Sakura Comfort 806 Masszázsfotel Sportos bézs - E-SHOP

Cikkszám: 133154

Ár:884 200 Ft
Jutalom: 17684 pont

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP

Cikkszám: 143082

Ár:917 400 Ft
Jutalom: 18348 pont

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP

Cikkszám: 143079

Ár:738 600 Ft
Jutalom: 14772 pont

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
Sakura Relax összecsukható Masszázsfotel bézs - E-SHOP

Cikkszám: 133159

Ár:179 300 Ft
Jutalom: 3586 pont

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
Sakura Classic 305 Masszázsfotel fekete - E-SHOP

Cikkszám: 147320

Ár:422 000 Ft
Jutalom: 8440 pont

Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP
Sakura Standard 801 Masszázsfotel fekete - E-SHOP

Cikkszám: 143077

Ár:738 600 Ft
Jutalom: 14772 pont