WELLNESS Masszírozó Fotel :

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP

Cikkszám: 143079
Súly: 110 kg
Ár:738 600 Ft
Jutalom: 14772 pont
db
5-10 munkanap !
Leírás:
A Sakura masszázsfotelek ellazulást és nagyfokú használati kényelmet biztosítanak.
Ezenkívül nagyszerű módja annak, hogy gondoskodjon egészségéről és jólétéről. Különféle funkciók és könnyű kezelhetőség teszik ennek a márkának a foteleit kiváló választássá masszázsszalonokba és otthoni használatra egyaránt. A részletekre való odafigyeléssel készültek, minden tér esztétikus elemévé válnak.

Átfogó masszázs a teljes kikapcsolódásért
A Sakura Standard 801 masszázsfotel egy olyan modell, amely számos funkcióval rendelkezik, hogy átfogó masszázst és kiváló minőségű felhasználói élményt biztosítson. A hátmasszázs fejek és légzsákok garantálják az izomlazítást és a mély relaxációt , ami javítja a vérkeringést, enyhíti az izomfáradtságot és minimalizálja a stresszt.

Egyszerű beállítás az egyéni igényekhez
A testérzékelő rendszer egy innovatív megoldás, amely páratlan kényelmet és hatékonyságot biztosít a masszázs során . Az intelligens szék felismeri az Ön testalkatát, azonosítja a váll helyzetét, magasságát és testtípusát, így személyre szabott masszázst biztosít. Ez az innovatív megoldás teljes kényelmet biztosít , és lehetővé teszi a teljes ellazulást, helyreállítva a test és a lélek egyensúlyát.

Átlátszó vezérlőpanel LCD képernyővel
Az átlátszó kezelőpanel egyszerűvé és kellemessé teszi a szék használatát. A nagyobb kényelem érdekében a jobb kartámaszra szerelt fogantyúra helyezheti, vagy a kezében tarthatja. A készülék működését az átlátszó LCD képernyőn követheti nyomon , jól láthatóan megjelenítve a test azon területeit, ahol éppen a masszázst végzik, annak intenzitását, kezelési idejét és a kiválasztott programot. A panelen kiválaszthatja a masszázsprogramot, szabadon módosíthatja a szék beállításait és a masszázsfunkciókat , az intenzitást, és beállíthatja a kezelés időtartamát, amely 15, 20, 25 vagy 30 perc lehet .

Automatikus programok a leggyakoribb igényekre válaszul
A szék 4 automatikus programmal van programozva különféle effektusokkal. Úgy lettek kialakítva, hogy minden lehetséges felhasználói igényt kielégítsenek . Az egyes székfunkciók gondosan kiválasztott sorrendben használatosak - a masszázsfejek mozgása, a légzsákok működése, a dőlésszög és a fűtés. A várható hatásoktól függően egyszerűen válassza ki a megfelelő üzemmódot a vezérlőpulton :
• Relaxációs mód: Mély relaxációt és nyugalmat tesz lehetővé. Lehetővé teszi, hogy ellazuljon egy hosszú nap után, és hatékonyan csökkentse a stresszt.
• Frissítési mód: Tökéletes a nap energikus kezdéséhez! Vitalitást, stimulációt és felfrissülést biztosít.
• Alvó üzemmód: nyugalmat biztosít és megkönnyíti az elalvást. A test lényegesen kevesebb fáradtságot, feszültséget és fájdalmat fog érezni.
• Teljes mód: A szék összes funkcióját bevonó, az egész testet - a nyaktól a lábakig - kiterjedő intenzív masszázs garantálja a teljes ellazulást.

Nulla gravitációs mód
A dőlésszög állítható , így a szék olyan pozícióba állítható , amely jótékony hatással van a testre . Ennek a funkciónak az inspirációja abból a pozícióból származik, amelyben az űrhajósok rakétakilövés közben vannak, és amelyet úgy terveztek, hogy minimalizálja a testre nehezedő gravitációs nyomást . A Zero Gravity pozíció magában foglalja a szék beállítását úgy, hogy a testsúly egyenletesen oszlik el a teljes felületen. Ez a pozíció jelentősen csökkenti a gerincre nehezedő nyomást, oldja az izomfeszültséget és javítja a vér- és nyirokkeringést . Ezt tartják a legjobb pozíciónak a masszázshoz, mert az izmok valóban ellazulnak benne.

A hát és a láb alapos masszázsa
A masszázsmechanizmus alaposan és kellemesen masszírozza többféleképpen az izmokat. Hat fel-le mozgó masszázsfej biztosítja az emberi kéz munkáját utánzó hatékony hátmasszázst. Mozgásaik ütögető, gyúró és nyomó masszázst végeznek , melynek köszönhetően javítják a test általános edzettségét és megszüntetik a fájdalmat. Minden széken végzett masszázs után észrevehetően csökken az izomfeszültség , és a test kellemesen ellazul és energikussá válik. A beépített görgős talpmasszírozó akupresszúrás módszereket alkalmaz , működése hatékonyan ellazítja az izmokat , megszünteti a fáradtságot és pozitív hatással van az általános közérzetre.

Hatékony nyomású masszázs légzsák segítségével
A fejes mechanikus masszázs tökéletes kiegészítője a légzsákos kompressziós masszázs , amely biztosítja az ún nyirokelvezetés. A láb, vádli, fenék, kar és váll területén a légzsákok lüktető mozgása szabályozza a nyirokáramlást, megkönnyíti a méregtelenítési folyamatot és javítja a vérkeringést . Ez csökkenti a vérnyomást, az izmok jobb oxigénellátást kapnak, és a szervezet könnyebben megszabadul a méreganyagoktól. Ez a kezelés megszünteti a feszültséget, és kellemes enyhülést biztosít a nap további részében. A párnák aktivitása a vezérlőpulton állítható.

További funkciók a kezelés élvezetesebbé tételéhez
Az ülés háttámla fűtéssel van felszerelve . Ez a funkció hatékonyan támogatja és kellemesebbé teszi a masszázst , növelve a masszázs kényelmét. Ennek a modellnek a lábtámasza mechanikusan állítható , ennek köszönhetően magasságtól függetlenül minden felhasználó megtalálhatja a kényelmes masszázspozíciót .

Lehetőség zenélni a masszázs közben
Ahhoz, hogy a masszázsfotel használata még kellemesebbé és hatékonyabbá váljon , érdemes a megfelelő légkörről gondoskodni. A relaxáló zene segíthet ellazulni a masszázs során . Az a lehetőség , hogy telefonját Bluetooth technológián keresztül a székhez csatlakoztathatja, lehetővé teszi kedvenc hangsávjának lejátszását a kezelés során. A masszázs közbeni nyugodt zene javítja közérzetét és lehetővé teszi, hogy elszakadjon a mindennapoktól, ami nemcsak a test, hanem a lélek mély ellazulását is lehetővé teszi.

Hangulatvilágítás
A modell érdekessége az oldalsó megvilágított elemek , amelyek eleganciát adnak és kellemes légkört teremtenek. A megfelelő színű és intenzitású fény modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek , miközben tökéletes, hangulatos légkört teremt a kikapcsolódáshoz. Dekoratív elemként is szolgálnak , felhívják magukra a figyelmet és gazdagítják a szoba dekorációját.

Elegáns masszázsfotel a pihenéshez
A szék ergonomikus formája megfelelő alátámasztást biztosít a hátnak, a nyaknak és a lábaknak. A fotel kényelmes belseje kellemes tapintású, szürke árnyalatú szintetikus bőrrel van bevonva, a belseje pedig kényelmes, strapabíró habszivaccsal van kitöltve , így biztosítva a magas használati kényelmet. Az ilyen anyagok használata a berendezést tartóssá, nedvességállóvá és könnyen tisztíthatóvá teszi . A gondosan elkészített szegélyek stílusos megjelenést kölcsönöznek neki, a masszív felépítés pedig hosszú használatot garantál. A funkcionális modell esztétikus felülettel és klasszikus színekkel tökéletesen illeszkedik minden belső térbe. A Sakura Standard 801 masszázsfotel tökéletes kikapcsolódást nyújt bármikor, különösen egy fárasztó nap vagy egy kemény edzés után.

A készlet tartalma: fotel, LCD kijelzős panel, kézikönyv.

Adatok:
Szín: szürke árnyalatok
Kárpit anyaga: szintetikus bőr
Ülés kitöltése: hab
Javasolt masszázsidő: 20 perc
Működési idő állítás: 15, 20, 25 és 30 perc
Teljesítmény: 100 W
Feszültség: 220-240 V

 
Túlsúlyos / terjedelmes termék! Megrendelése előre utaláshoz köthető! Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az ELKON cosmetic Kft. saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.

Hasonló termékek:

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP

Cikkszám: 143080

Ár:1 118 500 Ft
Jutalom: 22370 pont

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
PAPÍRLEPEDŐ ÁGYTAKARÓ PE fólia bevonattal 50mx60cm (61Ft/m) - REG

Cikkszám: 1606

Lakossági ár:3 153 Ft
Szakmai ár: -
Jutalom: 63 pont

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
Sakura Comfort 806 Masszázsfotel Sportos fekete - E-SHOP

Cikkszám: 133152

Ár:884 200 Ft
Jutalom: 17684 pont

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
Sakura Standard 801 Masszázsfotel szürke - E-SHOP

Cikkszám: 143078

Ár:738 600 Ft
Jutalom: 14772 pont

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP

Cikkszám: 143082

Ár:917 400 Ft
Jutalom: 18348 pont

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
Sakura Comfort 806 Masszázsfotel Sportos szürke - E-SHOP

Cikkszám: 133153

Ár:884 200 Ft
Jutalom: 17684 pont

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
Sakura Relax összecsukható Masszázsfotel bézs - E-SHOP

Cikkszám: 133159

Ár:179 300 Ft
Jutalom: 3586 pont

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
Sakura Standard 801 Masszázsfotel fekete - E-SHOP

Cikkszám: 143077

Ár:738 600 Ft
Jutalom: 14772 pont

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
Sakura Comfort 806 Masszázsfotel barna-fekete - E-SHOP

Cikkszám: 141143

Ár:884 200 Ft
Jutalom: 17684 pont

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
Sakura Standard 801 Masszázsfotel fekete-piros - E-SHOP

Cikkszám: 148098

Ár:738 600 Ft
Jutalom: 14772 pont

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
Sakura Classic 305 Masszázsfotel Blue - E-SHOP

Cikkszám: 147321

Ár:422 000 Ft
Jutalom: 8440 pont

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
Sakura Classic 305 Masszázsfotel barna - E-SHOP

Cikkszám: 147322

Ár:422 000 Ft
Jutalom: 8440 pont

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
Sakura Comfort 806 Masszázsfotel Sportos bézs - E-SHOP

Cikkszám: 133154

Ár:884 200 Ft
Jutalom: 17684 pont

Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP
Sakura Classic 305 Masszázsfotel fekete - E-SHOP

Cikkszám: 147320

Ár:422 000 Ft
Jutalom: 8440 pont