WELLNESS Masszírozó Fotel :

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP

Cikkszám: 143082
Súly: 110 kg
Ár:917 400 Ft
Jutalom: 18348 pont
db
NEM ELÉRHETŐ!
Leírás:
A Sakura olyan minőség, amely örömet okoz
A Sakura márkát azért hozták létre, hogy a legjobb minőségű masszázsszékeket hozzuk létre, amelyek még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégítik. A szakemberek által a masszázsmesterekkel folytatott konzultációk alapján kifejlesztett technológia rendkívül sikeres és kielégítő élményt garantál minden egyes kifejlesztett üzemmód bekapcsolásakor. A Sakura masszázsfotelek egyben nyújtanak kényelmet és egészséget. Relaxációra és meditációra is kiválóak. A felhasználók Európa-szerte nagyra értékelik őket, és javítják mindegyikük életminőségét és egészségi szintjét

Jó minőség
A Sakura masszázsfotelek mesteri precizitása, a legfejlettebb technológia és a felhasználó teljes kényelme jellemzi. Kiváló választás azok számára, akik otthonukban vagy munkahelyükön könnyen elérhető legjobb minőségű masszázsra vágynak. A fotel szerkezete masszív, a kárpit pedig kiváló minőségű ökobőrből készült.

Hatékony masszázstechnikák
A Sakura Comfort Plus szék 7 hatékony masszázstechnikát alkalmaz ; dagasztás, ütögetés, kopogtatás, shiatsu, dagasztás kopogással, dagasztás kalapáccsal, dagasztás vakarással (talpmasszázs). Különös figyelmet érdemelnek itt a következők:

Gyúrás : Olyan masszázstechnika, amelyben nyomást gyakorolnak a felületes és mély szövetekre, hogy meggyógyítsák a feszes izmokat, növeljék a rugalmasságot és csökkentsék a fájdalmat az izom kollagénrostjainak lebontásával és átrendezésével. Ez a technika csökkentheti a stresszhez és a szorongáshoz kapcsolódó érzelmek érzését is.

Kopogás : A hátsó terület ismételt nyomásának kifejtését jelenti ütögető mozdulatokkal. A sorozat folyamatos és rövid impulzusokban történik, amelyek ellazítják a hátizmokat.

Gyúrás és kopogás: Ez a technika lehetővé teszi az izmok nagyobb ellazulását és ellazulását. A dinamikus kopogtatásnak és a lassabb dagasztásnak köszönhetően az egész testre pozitív hatással lesz.

Shiatsu: A shiatsu masszázs ugyanazokat a technikákat használja, mint az akupresszúra, és valójában a shiatsu "ujjnyomást" jelent, és nyújtást, nyomást és forgatást használ a teljes test helyreállító hatásának biztosítására, amely csökkentheti a stresszt, az izomfájdalmat, a szorongást és a depressziót. A Shiatsu masszázs mögötti filozófia meglehetősen régi, és azon az elgondoláson alapul, hogy az életenergiád vagy a ki (chi vagy qi) számos különböző energiacsatornán keresztül áramlik a testen. Ha fájdalmat érez egy bizonyos területen, ez az energiacsatorna blokkolva van. A Shiatsu masszázs enyhíti ezeket az elzáródásokat, és pihentető és élénkítő masszázst biztosít.

Kompressziós masszázs légzsákokkal
Akár 16 légzsákkal felszerelt, ideális kompressziós masszázst biztosít minden kulcsfontosságú testrész számára: lábfej, vádli, comb, kar és váll számára.

Fejlett technológia
A szék 4D technológiát használ - ez azt jelenti, hogy a masszázs négy dimenzióban történik. A masszázsgörgők különböző sebességgel mozognak, mert speciálisan programozott pillanatokban gyorsulnak és lassulnak. A masszázst felfelé és lefelé, bal és jobb oldalon végezzük, emellett figyelembe véve a gerinc pontos alakját és meghatározott mélységben mozogva.

Beépített Hi-Fi Bluetooth hangszórók
A Comfort Plus 806 modell egy masszázsfotel, amely számos beépített funkcióval rendelkezik, amelyek közvetlenül az újonnan kifejlesztett Sakura technológiákból származnak. A beépített Bluetooth hangszórók a szék mindkét oldalán találhatók, és lehetővé teszik, hogy az Ön számára megfelelő zenét kapcsolja be, így maximalizálja elégedettségi szintjét.

6 egyedi masszázsprogram
Csak üljön le, helyezze magát kényelembe, és kapcsolja be a széket a vezérlőpulton keresztül, amely a mellékelt állványra szerelhető. Kapcsolja be az egyik automatikus programot, vagy állítsa be kézzel a masszázst. Ha gyorsan szeretne kezdeni, akkor 6 program áll rendelkezésére, amelyeket úgy hoztunk létre, hogy az Ön preferenciáinak megfelelően a lehető legjobb élményt nyújtsák. Ezek a programok: normál, relaxáló, regeneráló, relaxációs, alvásmasszázs és derékmasszázs.

A kijelzőpanel egyszerű vezérlése
A szék irányítása nem is lehetne egyszerűbb – paneljét a legátláthatóbb módon tervezték. A panelen található egy testmodell, valamint egy masszázsút, amely megmutatja, hogy éppen melyik testrészt masszírozzuk. Az is látható lesz, hogy melyik légzsák aktív. Szabályozhatja az időt (5, 10, 15, 20, 25 vagy 30 perces üzemmód kiválasztása), a szék helyzetét és a masszírozók intenzitását (5 teljesítményszint). Kézi üzemmódban természetesen meghatározható, hogy melyik testrészt kell masszírozni, és szabályozható az egyes légzsákok működése.

Testfelismerő rendszer
Csak dőljön hátra, helyezze magát kényelembe, és kapcsolja be az egyik automatikus üzemmódot. A szék intelligensen masszírozza testét, akárcsak egy professzionális masszázsszalon látogatása során. A testforma-érzékelő rendszer felismeri a vállak helyzetét, magasságát és testtípusát, és beállítja a megfelelő masszázst. Ehhez a rendszer bekapcsolása után helyezze magát a legjobb pozícióba, miközben megszólal a hangjelzés.

Nulla gravitációs függvény – a súlytalanság állapota
A teljes ellazulást a ZERO GRAVITY funkció garantálja, amely olyan érzést kelt, mintha a levegőben lebegne. Ebben a pozícióban a térdei szívmagasságban helyezkednek el, aminek köszönhetően izmai teljesen ellazulnak, testszerte javul a véráramlás, és jelentősen javul a közérzete.

A derékrész fűtése infravörös technológiával
Az ülés a derékrészben fűthető. Ez ősszel és télen különösen hasznos megoldás. Az infrahullámokkal melegített borogatás gyorsan felmelegszik és teljesen biztonságos.

Hosszú masszázsút, nagyobb és teljesebb élmény
Figyelemre méltó a nagyon hosszú masszázsút, amely 135 cm hosszú. Lefedi a combot, a fenéket, a csípőt, az egész gerincet és a nyakat. Minden ülés a székkel felbecsülhetetlen értékű támogatást nyújt a gerinc, a hát és az egész test egészségéhez.

Neked vagy ügyfeleidnek
A Sakura Comfort Plus 806 masszázsfotellel végzett kezelés mindenekelőtt a nap bármely szakában könnyű ellazulást biztosít, különösen egy fárasztó nap vagy edzés után. A fotel kedvenc társává válhat, és örömet szerezhet vendégeinek vagy ügyfeleinek. Csodálatos esztétikájával tökéletesen illeszkedik otthona terébe, professzionális szalonjába vagy irodája elemeként.

Leírás:
• Elegáns fotel otthoni, irodai vagy professzionális nappali felszerelésként;
• Fejlett 4D intelligens masszázstechnológia;
• Testfelismerő rendszer;
• 7 hatékony masszázstechnika;
• Átlátszó kezelőpanel LCD kijelzővel, mellékelt állvánnyal;
• 6 automatikus program;
• Lehetőség a masszázsparaméterek kézi szabályozására, beleértve a légzsákokat, az intenzitást és az időt;
• A háttámla és a lábak helyzetének szabályozása;
• Zero Gravity funkció;
• Masszírozó görgők akupresszúrával a lábak számára;
• Beépített Hi-Fi Bluetooth hangszórók az ülés mindkét oldalán;
• Infravörös ülésfűtés funkció;
• Nagyon hosszú masszázsút (134 cm); a nyaktól a combig;
• 16 légzsák;
• Ökológiai bőrből készült kárpit; szennyeződésálló;
• Helytakarékos; a fotel 5 cm-re állhat a faltól;
• Túlmelegedés és túlterhelés elleni védelem;
• Kerekek az alapnál a könnyebb mozgás érdekében.


Műszaki adatok:
Termék neve: Intelligens masszázsfotel
Modell: Sakura Comfort Plus 806
Teljesítmény: 130 W
Feszültség: 220-240V
Frekvencia: 50 Hz
Méretek: 148 x 77 x 113 cm (függőleges helyzetben)
173 x 77 x 89 cm (leengedett helyzetben) )
Súly : 104 kg (bruttó tömeg), 90 kg (nettó tömeg)
Hőmérsékleten használható: 0-35°C
Tárolásra alkalmas hőmérséklet: -5°C~35°C
Maximális felhasználói súly: ~150 kg
Tartozék: Fotelmasszírozó, kezelőpanel, tápkábel, kézikönyv.


 
Túlsúlyos / terjedelmes termék! Megrendelése előre utaláshoz köthető! Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az ELKON cosmetic Kft. saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.

Hasonló termékek:

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
Sakura Standard 801 Masszázsfotel fekete-piros - E-SHOP

Cikkszám: 148098

Ár:738 600 Ft
Jutalom: 14772 pont

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
Sakura Luxury 808 Masszázsfotel fekete-bézs - E-SHOP

Cikkszám: 143080

Ár:1 118 500 Ft
Jutalom: 22370 pont

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
Sakura Standard 801 Masszázsfotel szürke - E-SHOP

Cikkszám: 143078

Ár:738 600 Ft
Jutalom: 14772 pont

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
Sakura Classic 305 Masszázsfotel fekete - E-SHOP

Cikkszám: 147320

Ár:422 000 Ft
Jutalom: 8440 pont

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
Sakura Standard 801 Masszázsfotel fekete - E-SHOP

Cikkszám: 143077

Ár:738 600 Ft
Jutalom: 14772 pont

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
Sakura Comfort 806 Masszázsfotel Sportos fekete - E-SHOP

Cikkszám: 133152

Ár:884 200 Ft
Jutalom: 17684 pont

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
Sakura Classic 305 Masszázsfotel barna - E-SHOP

Cikkszám: 147322

Ár:422 000 Ft
Jutalom: 8440 pont

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
Sakura Comfort 806 Masszázsfotel Sportos bézs - E-SHOP

Cikkszám: 133154

Ár:884 200 Ft
Jutalom: 17684 pont

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
Sakura Comfort 806 Masszázsfotel barna-fekete - E-SHOP

Cikkszám: 141143

Ár:884 200 Ft
Jutalom: 17684 pont

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
Sakura Comfort 806 Masszázsfotel Sportos szürke - E-SHOP

Cikkszám: 133153

Ár:884 200 Ft
Jutalom: 17684 pont

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
Sakura Relax összecsukható Masszázsfotel bézs - E-SHOP

Cikkszám: 133159

Ár:179 300 Ft
Jutalom: 3586 pont

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
PAPÍRLEPEDŐ ÁGYTAKARÓ PE fólia bevonattal 50mx60cm (61Ft/m) - REG

Cikkszám: 1606

Lakossági ár:3 153 Ft
Szakmai ár: -
Jutalom: 63 pont

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
Sakura Classic 305 Masszázsfotel Blue - E-SHOP

Cikkszám: 147321

Ár:422 000 Ft
Jutalom: 8440 pont

Sakura Comfort Plus 806 Masszázsfotel szürke - E-SHOP
Sakura Standard 801 Masszázsfotel barna - E-SHOP

Cikkszám: 143079

Ár:738 600 Ft
Jutalom: 14772 pont